logo

SİYASİLER BU DÜĞÜNDE BULUŞTU

SİYASİLER BU DÜĞÜNDE BULUŞTU

Kağıthane’nin sevilen iş adamlarından ve AK Parti Kağıthane İlçe Yönetim Kurulu Üyesi İhsan Aktürk’ün kıymetli kızının düğün merasimi 21 Ağustos Cumartesi Günü Saat:18.00’de Arnavutköy Yunus Düğün Salonunda siyaset ve iş dünyasının ve STK başkanlarının yoğun katılımı ile gerçekleşti.

Düğüne AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri KABAKTEPE, Saaddet Partisi İstanbul İl Başkan Yardımcısı Zekai DOĞAN, Kağıthane Belediye Başkan Mevlüt ÖZTEKİN, Kağıthane geçmiş dönem Belediye Başkanı Fazlı KILIÇ, AK Parti Kağıthane İlçe Başkanı Serkan CANTÜRK ve yönetimi, AK Parti Arnavutköy İlçe Başkanı Mustafa CANDAROĞLU, Saadet Partisi Kağıthane İlçe Başkanı Halid Özgür ATAK ve yönetimi, MHP Kağıthane İlçe Başkan Yardımcısı Abdullah KARAKELLE, AK Parti Kağıthane Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti Kağıthane 19 Mahalle Başkanları, Kağıthane Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Koray Sarıoğlu, Sultan Selim Mahallesi Muhtarı Cengiz CANTÜRK, İBB Çalışanları, STK başkanları, iş adamları ve her iki ailenin yakınları katıldı.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri KABAKTEPE, “Bugün burada hayırlı bir iş için bulunmaktayız. AK Parti Kağıthane İlçe Yönetim Kurulu üyemiz İhsan AKTÜRK’ün kızı Reyhan’a ve damadı Mehmet ARIKAN’a mutluluklar dilerim. Allah hayırlı uğurlu eylesin. Hanelerinden mutluluk eksik olmasın. Ülkesine bağlı hayırlı evlatlar yetiştirmeyi kendilerine nasip etsin. Bir kez daha arkadaşlarımızı kutluyorum” dedi.

Kağıthane Belediye Başkan Mevlüt ÖZTEKİN, “AK Parti Kağıthane İlçe Yönetim Kurulu üyesi İhsan AKTÜRK’ün değerli kızı Reyhan ve damadı Mehmet ARIKAN kardeşimizi ve kıymetli ailelerini tebrik ediyor, iki cihan saadeti diliyorum” dedi.

AKTÜRK ve ARIKAN Ailesinin Mutlu Günü

AK Parti Kağıthane İlçe Yönetim Kurulu üyesi İhsan AKTÜRK ise “Bu Mutlu Günümüzde Düğün törenimize katılım Sağlayan; AK Parti İstanbul İl Başkanımız Sayın Osman Nuri KABAKTEPE’ye, Saaddet Partisi İstanbul İl Başkan Yardımcısı Zekai DOĞAN’a, Kağıthane Belediye Başkanımız Sayın Mevlüt ÖZTEKİN’e, AK Parti Kağıthane İlçe Başkanımız Sayın Serkan CANTÜRK’e ve ilçe teşkilatımıza AK Parti Arnavutköy İlçe Başkanımız Sayın Mustafa CANDAROĞLU’na ,Saadet Partisi Kağıthane İlçe Başkanı Sayın Halid Özgür ATAK ve yönetimine, MHP Kağıthane İlçe Başkan Yardımcısı Sayın Abdullah KARAKELLE’ye, AK Parti Kağıthane Belediye Meclis Üyelerimize, AK Parti Kağıthane 19 Mahalle Başkanlarımıza, Kağıthane Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Koray Sarıoğlu’na, Sultan Selim Mahallesi Muhtarımız Cengiz Yıldırım’a, STK başkanlarına ve komşularıma; davetimize iştirak edemeyip telgraf gönderen başkanlarıma, hâsılı ismini sayamadığım tüm dostlarıma Aktürk ve Arıkan aileleri adına teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız!” dedi.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

1238 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.