logo

SİYONİST İSRAİL mi? SİYONİST ABD-İNGİLTERE mi? Yazı Dizisi-1

SİYONİST İSRAİL mi? SİYONİST ABD-İNGİLTERE mi? Yazı Dizisi-1

Siyonizm hakkında bilinenlerin aksine tüm doğrular bu yazı dizisinde. Gerçekleri açıklıyoruz ve yazı dizisine başlıyoruz…

Kurucusu olarak tüm dünyanın bildiği Thedor HERZL mi? Doğduğu yıl 2 Mayıs 1860’tır. Oysa 1837’de İngiliz Protestan Papaz John WİLSON, İngilizce konuşan Anglo SAKSON İngiliz ve Amerikalı Hristiyanların İsrailoğullarından geldiklerini, soylarının da Hz. Yusuf’a dayandığını dile getirmiştir. İsrail’in kayıp sanılan on kabilesinin gerçekte Anglo SAKSON İngiliz ve Amerikalı Protestanlar olduğunu, İsrailoğullarına vadedilmiş olan Filistin topraklarının, İsrailoğulları soyundan gelen gerçek Yahudiler olarak Anglo SAKSON İngiliz ve Amerikalı Hristiyanlara ait olduğunu haykırmıştır.

Peki, Siyonizm nedir?

Bir Mesih gelecek! Vadelmiş topraklarda (Filistin’e) bir devlet kuracak ve tüm Yahudileri yani Sami ırkından olanları bir araya getirip, Büyük İsrail’i kuracaktır.

Peki, öyle mi olmuş?

Yok! İngiliz Psikolojik Harp Dairesi bir plan yapar ve papaz Wilson ile dünyaya mesaj vermeye başlar. Alıcısı çıkar mı? Hem de çok!

Hristiyan Anglo SAKSON’lar gerçek Yahudilerdir savı İngiliz istihbaratı tarafından hızlıca yayılmaya başlar. Hemen “Anglo İsrail Birliği” ve “Britanya İsrail Birliği” gibi dernekler kurulur. Hızlıca haftalık dergiler çıkarılır, kitaplar yazılır. Anglo SAKSON ırkının Hz. Yusuf soyundan geldiği söylemi milyonlarca İngiliz ve Amerikalı Protestanların beynine kazınır.

Yahudilerin bile ağzına almaya çekindiği yıllarda yanı 1850’lerde ABD’li Hristiyan papazlar ateşli bir siyonist olurlar ve “Bu topraklar, bize tanrı tarafından vadedildi” diyerek Filistin’de Anglo İsrail Tarım Çiftlikleri kurmaya başlarlar. Ortada “SİYON AŞIKLARI” denen Siyonist bir örgüt bile yok!?

Theodor HERZL daha doğmamış (güya Siyonizm’in kurucu aklı) doktirineri. HERZL’in Siyonist söylem ve eylemleri 1895 yılında başlar. Aşağı yukarı papaz Wilson’dan 62 yıl sonra. Çünkü HERZL bu çalışmalarını Anglo SAKSON Hristiyan Siyonistlerin bir ajanı olarak sürdürür.

Çünkü HERZL, 1895’de Londra’ya gidip oradaki Yahudi seçkinleri ile görüşmüştür. Burada enteresan olan şu; normalde “önce Mesih, sonra devlet” olmalı değil mi? İnancın gereği budur. Oysa tam aksine kimse bu fikre karşı çıkmıyor. Tersine tıpkı Anglo SAKSON İsrailci Protestanlar gibi “önce devlet, sonra Mesih” diyorlar.

Peki, bu plan kime ait?

Yukarıda anlattığım üzere bu İngiliz devletine ait. Çünkü Ortadoğu petrolleri için o bölgede mutlaka bir ÖCÜ, bir TEHDİT olmalı ki İngiliz tüm Arap coğrafyasının kontrolünü ele geçirsin. Ve geçen yıllar tam da böyle oldu. Ardından ABD’de aynı senaryonun bir parçası olarak Ortadoğu’da kendine meşruiyet ve uygulama alanı buldu.

Yani BÜYÜK İSRAİL yalanı ve planının arkasında İngiliz ve Amerika’nın planı var.

Bunun bilinmesi gereken arka planını da yazacağım inşallah. Çünkü ben de bunca yıl okuyup yazılan ve medyanın bize dayattığı gibi biliyordum. Oysa gerçekler çok başka.

Necati YÜZÜAK

Etiketler:
540 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.