logo

SİYONİST İSRAİL mi? SİYONİST ABD-İNGİLTERE mi? Yazı Dizisi-3

SİYONİST İSRAİL mi? SİYONİST ABD-İNGİLTERE mi? Yazı Dizisi-3

Filistin’de Yahudi devlet kurma tasarısı ne dindar Yahudilerin ne de Museviliğe geçmiş olan Hazar Türklerinin işidir. W.A.S.P. yani, White Anglo Sakson Protestan İngiliz ve Amerikalıların işidir.

Benjamin FREEDMAN adlı önce Yahudi sonra Katolikliğe geçen bir Amerikalının söyledikleri bakın neler diyor. Bu kişiyi not edin. Çünkü bu adam Pentagon adına birçok kez sahne alacak.

FREEDMAN, “150 milyon ABD’li Hristiyan’ı Filistin’de Yahudi devleti kurulsun diye seferber edenler, Protestan papazlarıdır. Eğer Protestan Papazları milyonlarca ABD’liyi Hristiyan’ı ayağa, kaldırmasaydı Siyonist Yahudi devleti asla kendi güçleri ile kurulamazdı. Çünkü papazlar bu iş için milyonlarca dolar para almışlardı. Ben se bu yüzden Yahudilikten çıkıp Yahudiliğe karşı olan Katolik inanca geçtim” diyor.

Bu adam Pentagon’da Yahudi olarak bilinen kişilerin aslında Hazar Türkü’dür diyen ilk kişidir. 1940’larda başlıyor bu söyleme!

2.Dünya Savaşı içerisinde ABD Başkanı Roosevelt ile Kral SUUD, bir araya gelip anlaştılar. Amerika, Kral SUUD’tan Arabistan petrollerini yalnızca Amerika’ya vereceği başka da hiç kimseye vermeyeceği konusunda söz aldı. Kral SUUD’un bir tek isteği vardı ABD’den. Filistin’de bir Yahudi devletinin kurulmasını önlemek. Tamam dedi ABD SUUD’a. O zaman daha CIA yoktu. Onun işini OSS adlı bir kurum yapıyordu. OSS ile birlikte Pentagon bu Yahudi devletini nasıl önleriz diye kafa patlattılar. 1946’da Yahudi Benjamin FREEDMAN’ı buldular. Türkçesi “Filistin’de Adil Barış İçin İşbirliği” adlı bir örgüt kurdurdular. Ardından bu adam her yerde toplantılar düzenleyip, yazılar yazarak bu kurulacak İsrail Devleti kurulmasın diye faaliyete geçti.

Freedman ne mi dedi?

“Bu Yahudilerin % 95’i İsrailoğulları soyundan gelmez. Hazar Türk soyundan gelir. Bu yüzden Filistin onlara vadedilmiş falan değildir” der. Sonra 1948’de Pentagon’da da aynı söylemlere devam eder. (Aslında bu söylediği gerçektir. Bugün de halen geçerlidir.)

Ancak yapılan bu propaganda İsrail devletinin kurulmasına engel olmadı. Çünkü ABD’ye kazık atmak isteyen İngiltere ve Rusya’nın desteği ile İsrail Devleti kuruldu.

Aslında işin aslı şu;

İngilizler de Amerikalılar da Filistin’e Yahudi göçünü destekliyorlardı. Hedefleri bir devlet kurdurmak değildi. Araplara “dediklerimizi yapmazsanız Yahudilere Filistin’de ayrı bir devlet kurdururuz” diyerek uysallaştırmak ve Araplardan istediklerini almaktı. Çünkü Yahudi devleti kurdurmak pahalı ve riskli bir işti. Oysa bak bu devleti kurdururuz diyerek korkutmak daha ucuz bir işti. Ama unuttukları bir şey vardı. Yahudi olarak gördükleri aslında Hazar Türkü idi. Yani devlet kurabilmek gibi genetik bir yapısı vardı.

Şimdi aynı oyunu bize, Türkiye’ye 40 yıldır yapmaktalar. “Eğer buyruğumuzdan çıkarsanız bağımsız bir Kürt devleti kurdururuz” diyerek aynı tezgâhı bize yapmaktadırlar.

Hani bir, söz vardır “şüyuu vukuundan beter” diye. Bir şeyin söylentisini yaymak o şeyin gerçekleşmesinden daha beterdir.

İşte, İngiltere 1917 Balfour Bildirgesinden 1945’e kadar neredeyse 30 yıl boyunca Arapları böyle korkuttu. Beni kızdırmayın bırakır giderim buraları ondan sonra da burada Yahudi devleti kurulur. İşte böyle yönetti tüm Arap coğrafyasını İngiltere.

Amerika 1945-1948 yılları arası OSS ve Pentagon ve CIA tarafından yıllarca yaptığı “Yahudilerin % 95’i Hazar Türküdür” söylemini bir kenara bırakarak İsrail’i İngiliz ve Rus’a kaptırmamak için babalık etmeye soyunur. 1948’den 1976’a kadar Hazar Türkleri söylemi rafa kalkar. İkinci kez 1976’da CIA elemanı Yahudi Arthur KOSTLER’in tekrar “Yahudiler, aslında Hazar Türküdür” diye yazdığı “13. Kabile” adlı kitabında yer alır. Çünkü 1970’li yıllarda Araplar petrol üzerinden ABD’ye ters düşen işler yapmaya başladıkları için bu ve bunun gibi birçok olay yaşandı geçmiş zamanda.

Mesela 1980 yılında İsrail İran’ı, Amerika, Fransa vs. diğer devletler ise Irak’ı destekledi.

Buradan şuraya geleceğim; ABD ve İsrail ilişkileri bir gün kırılacak ve bu bölgede olası büyük bir kaos planlanacaktır.

Ben derim ki!

İsrail devlet aklı Hazar Türk kimliğine sıkı sıkıya sarılsın. Tekrar dillerine Türkçe hâkim olsun. Yidiş dili ile değil! Tıpkı tarihte nasıl bir devlet aklı olarak Museviliği seçerek bir büyük devlet olmuşlarsa, bugün de bu fırsat mümkün.

Filistin meselesinde Türkiye ile yapacakları bir çalışma İsrail devletini çok daha başarılı kılar. Bugün ABD’nin Araplar ile yaptırdığı barış, İsrail’e değil ABD’ye hizmet eder.

Türkiye’de artık siyasal İslamcıların her daim yaptığı Siyonist İsrail karşıtlığı söyleminden (bu söylemlerin İngiliz aklı olduğunu sakın unutmayın) daha rasyonel ve kalıcı bir İsrail Türkiye paktı nasıl oluşur, onu düşünmek gerek. Bu mümkün. Eğer merkeze Türklük konula bilinirse, ardından dil, ekonomik, v.b. unsurlar inşa edilebilir.

Çünkü biz Türkler imparatorluk kurmuşuz. Binlerce yıl yönetmişiz. Çok dilli, çok dinli birçok ulusu bir arada tutma becerisi bu millette var elhamdülillah.

Zaman AKIL, ÖNGÖRÜ, FERASET ve FEDAKÂRLIK zamanıdır.

Artık Katolik dünya ile Protestan dünya arasındaki kavgada figüranlık yapmayalım. Sözüm Siyonistler ile Siyasal İslamcılaradır.

Vesselam

Necati YÜZÜAK

298 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.