logo

Sodexo Entegre’den Eğitim ve İstihdam Yatırımı

Sodexo Entegre’den Eğitim ve İstihdam Yatırımı

Sodexo Entegre’den Eğitim ve İstihdam Yatırımı

Merkez Mahallesinde bulunan Kağıthane Çok Programlı Anadolu Lisesi, 2017-2018 Eğitim ve Öğretim yılından itibaren Kağıthane Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi oldu.

Sodexo Entegre Hizmet Yönetimi, Türkiye’de aşçılık mesleğinin geliştirilmesine katkı sağlamak amacıyla Kağıthane Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne aşçılık sınıfı için yemek atölyesi kurdu.

Kağıthane Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Sedat Cömert, “İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğünün hazırladığı “Okul-Sanayi İşbirliği İstanbul Modeli” Protokolü Sodexo ile okulumuz arasında yapıldı. Bu protokol kapsamında Sodexo Entegre, Yiyecek İçecek Alanı Mutfak Atölyesini, öğrencilerimizin aşçılık sınıfında uygulamalı eğitim alabilmesi için tüm ekipmanlarla kurdu. Sodexo Entegre, aşçılık sınıfı öğrencilerine staj imkânı sağlayacak ve başarılı öğrencilerin yüzde 20’sine Sodexo çalışanı olma fırsatını sunacak” dedi.

Sodexo Entegre Hizmet Yönetimi CEO’su Ahmet Zeytinoğlu “Sodexo Entegre olarak profesyonel mutfaklarımızda daha çok genç ve donanımlı aşçılar olmasını arzu ediyoruz. Öğrencilerimize atölyede kullanacakları tüm ham maddelerin tedariğini de sağlayacağız. Ayrıca Sodexo Entegre şefleriyle de bir araya getirip farklı pratikleri izleyerek kendilerini geliştirme imkânı yaratacağız. Bunların yansıra yarışmalara katılmalarını sağlayarak ilgili alanlarda kendilerini gösterme imkânı da sunacağız” dedi.

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » »
2286 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.