logo

Şoförler Odasında Kemal SARI 3. Kez Başkan Seçildi

Şoförler Odasında Kemal SARI 3. Kez Başkan Seçildi

Kağıthane Şoförler ve Otomobilciler Odası Olağan Kongresi, 10 Ocak Pazartesi günü Saat:11.00’de Kağıthane Nikah Salonunda gerçekleştirildi. Tek aday ile sandığa gidilen seçimde, üyelerin tamamının oyuna alan ve 3.dönem tekrar başkan seçilen Kağıthane’nin sevilen esnaflarından, adaletli, başarılı ve çalışkan Kemal SARI güven tazeledi.

Kongreye; Kağıthane Belediyesi Başkanı Mevlüt ÖZTEKİN ve yardımcıları, İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Faik YILMAZ, Kağıthane Birleşik Esnaf Odası Başkanı Ömer OSMANOĞLU, Kuaförler ve Berberler Odası Başkanı Mehmet İhsan MUTLU, Kağıthane Kredi, Kefalet Odası Başkanı Bülent KASAPOĞLU ve Başkan Yardımcıları, Kağıthane Bakkallar Odası Başkanı Yılmaz KAYA, Kartal Şoförler Odası Başkanı Fikret ÇELİK, Beykoz Şoförler Odası Başkanı Bahattin DURMUŞ, MHP Kağıthane İlçe Başkanı Şafak TAŞDEMİR ve yönetimi, AK Parti Kağıthane Yönetimi, DEVA Partisi Kağıthane İlçe Başkanı Lider PARLAKYILDIZ ve diğer parti yöneticileri, Kağıthane Muhtarları, STK Başkanları, şoför esnaflar, yerel basın ve vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunduktan sonra divan heyeti oluşturuldu. Kongrenin Divan Başkanlığını (İSTESOB) İstanbul Esnaf Odası Başkanı Faik YILMAZ yaptı.

Kongre Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Kağıthane Şoförler ve Otomobilciler Odası Olağan Kongresine beyaz liste ile mevcut başkan Kemal SARI tek aday olarak katıldı. Faaliyet raporu ve Mali Raporun ibrasından sonra Kemal SARI’nın konuşmasına geçildi. Konuşmanın ardından oylamaya geçildi. 

Başkan Kemal Sarı Güven Tazeledi

Tek aday ile sandığa gidilen seçimde, üyelerin tamamının oyuna alan ve tekrar başkan seçilen Kemal SARI güven tazeledi.

Yoğun katılımın olduğu kongrede 3. kez başkan seçilen Kemal SARI yaptığı teşekkür konuşmasında, “Kongreye katılan tüm şoför esnaflarımıza teşekkür ediyorum. Bizleri bu göreve tekrar layık gördüğünüz ve bizlere güvendiğiniz için çok teşekkür ediyorum. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Her zaman şoför esnafının yanında olduk ve onların işlerini kolaylaştırmak için var gücümüzle çalıştık ve çalışmaya da devam edeceğin inşallah. Olağan Genel Kurulu seçim sonuçlarının ilçemize, üyelerimize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum. Seçim sonuçları ile Kağıthane kazanmıştır, şoför esnafı kazanmıştır. Sorumluluğumuz daha da artmıştır. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun” dedi. Sarı, Kağıthane Şoförler Odasının faaliyetlerini anlatarak uzunca bir konuşma yaptı. Kemal Sarı’nın konuşması, salonda bulunanlar tarafından büyük bir alkış aldı.

Başkan Vekili Mehmet Demir, “Sevinçliyiz. Bize tekrar güvenerek destek veren tüm üyelerimizden Allah razı olsun. 8 yıl önce göreve geldiğimiz günden bugüne sizleri mahcup etmediysek önümüzdeki 4 sene de inşallah yüzünüzü yere düşürmeyeceğiz. Daha iyi hizmetler yapacağız, haklarınızı her zaman savunacağız. Allah hepinizden razı olsun. Seçim sonuçları Kağıthane’mize hayırlı olsun” dedi.

Kağıthane Şoförler ve Otomobilciler Odası Olağan Kongresi, çekilen hatıra fotoğraflarının ardından sona erdi.

Yönetim Kurulu Asıl Üyeler

Başkan Kemal Sarı, Başkan vekili Mehmet Demir, Ender Balahorli, İsa Kaya, Kadir Nallıoğlu, İsmet Nabi Özdemir, Ahmet Kabak, Cengiz Aksoy, Erdoğan Çolak

Yönetim Kurulu Yedek Üyeler

İzzet Özçelik, Nizam Kadıoğlu, Özcan Söndür, Tekin Koçkar, Hubuyar Karakaya, Soner Eren, Sedat Ünal, İsmail Başel, Hikmet Baykal.

Hasbahçe Gazetesi olarak Kağıthane Şoförler ve Otomobilciler Odası seçimlerini tekrar kazanan Kemal Sarı ve ekibine yeni dönemde başarılar dileriz.

677 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.