logo

Son Meclis Toplantısı Yapıldı

Son Meclis Toplantısı Yapıldı

Son Meclis Toplantısı Yapıldı

meclis salonu

Kağıthane Belediye Meclisi, 30 Mart’ta yapılacak yerel seçimler öncesi son toplantısını gerçekleştirdi. Kağıthane Belediye Meclisi’nin 30 Mart yerel seçimler öncesi son meclis toplantısı Meclis Başkanı Fazlı Kılıç’ın başkanlığında yapıldı.

2014 Şubat ayı meclis toplantı tutanağı ve meclis karalarının görüşülmesiyle başlayan yerel seçimler öncesi son meclis toplantısında bir önceki meclis tutanağı görüşülerek karara bağlandı. Meclise gelen evrakların da gündeme alındığı toplantıda gelen evraklar görüşülerek karara bağlandı.

5 yıl boyunca yapılan çalışmalar, hedefler, projeler ve meclis toplantılarının verimini değerlendiren meclis üyeleri konuşmalarında 2009’dan 2014’e yaşananları yorumladı.

meclis salonu2

Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, mart ayı olağan meclis toplantısı son oturumunda, bu zamana kadar yaptıkları hizmetlerden dolayı partili partisiz tüm meclis üyelerine teşekkür etti.

2004 yılından itibaren meclis üyeleri ile birlikte bir kamu görevini icra ettiklerini söyleyerek meclis üyelerine teşekkür eden Başkan Kılıç, “30 Mart seçimlerinden sonra  birçok meclis üyemiz görevini başka arkadaşlara devredecek,  meclis üyelerimizin arasında vazifesine devam edenler olacak. Bizler yerel meclis olarak Kağıthane için çalışmalarımızı sürdüreceğiz inşallah” dedi.

Etiketler: » » » » »
1179 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.