logo

Sözcüden Felaket Manşet! Sizin Felaketiniz Bizim İmanımız Şerefimizdir!

Sözcüden Felaket Manşet! Sizin Felaketiniz Bizim İmanımız Şerefimizdir!

Sözcüden Felaket Manşet! Sizin Felaketiniz Bizim İmanımız Şerefimizdir!

Sözcü Gazetesinin 2020’nin felaketleri listesine eklediği “Ayasofya’nın Açılması” başlıklı skandal manşetine her kesimden tokat gibi cevaplar gelmeye başladı…

Sözcünün skandal manşetine kim ne dedi:

Ayasofya, 2020’nin taçlı yıldızıdır

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Ben Sözcü gazetesini okumuyorum. Kimse de lüzumsuz yere buna para verip almasın. Ayasofya 2020’nin adeta taçlı yıldızıdır.”

Diyanet İşleri Başkanı Prof.Dr.Ali ERBAŞ, “Ayasofya’nın ibadete açılması, temeli tevhid, tuğlası ilim, harcı erdem olan İslam medeniyetinin bütün zorluklara rağmen yükselmeye devam edişinin ispatıdır ELHAMDÜLİLLAH.”

Yaşasın hainler ve de zalimler için cehennem!

Hasbahçe Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ayetullah COŞKUN, “Sözcü Gazetesi bu skandal manşeti ile Türkiye’nin mi yoksa Yunanistan’ın mı sözcüsü olduğunu gösterdi. Yazıklar olsun. Peygamber Efendimiz (s.a.v.) bir hadis-i şerifinde (El mer’u mea men ehabbe) “Kişi sevdiği ile beraberdir.” Fani âlemdeyiz. Geldiğimiz gibi, günü gelince bu âlemden ebedi âleme göç edip gideceğiz. İnancımıza göre orada Mahkeme-i Kübra’da dünyada yaptıklarımızdan dolayı hepimiz hesaba çekileceğiz!. Yaşasın hainler ve de zalimler için cehennem!”

Sözcü Gazetesi basınımızın başına gelmiş en büyük felakettir

AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şencocak “Sözcü adlı paçavra, 2020 yılının felaketleri arasında Ayasofya’nın açılışını da saydı. Ayasofya’nın açılışına Bizans artıkları bile Sözcü kadar üzülmemiştir. Bu da gösteriyor ki, haysiyetten bağımsız bu paçavranın bizatihi kendisi, basınımızın başına gelmiş en büyük felakettir.”

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt ÖZTÜRK, “2020 yılında Milletimiz için sevindirici olaylarından biri, Temmuz ayında Ayasofya Camii’nin yeniden ibadete açılmasıydı asıl felaket milletimizin sevincini tanımayacak kadar onlara uzak olmaktır.”

Sizler Üzüntüden Gözyaşı Döktünüz, Bizler Mutluluktan!

AK Parti Kağıthane İlçe Başkanı Serkan CANTÜRK, “İsviçreli Sözcü Gazetesi Ayasofya’nın açılışını felaket diye adlandırmış. Sizler üzüntüden gözyaşı döktünüz, bizler mutluluktan. Her ikimizde ecdadımız gibi davrandık.”

Siyaset Adamı İsmail Erdem, “Ayasofya’nın ibadete açılışını felaket ve gözyaşı ile yorumlayan Sözcü gazetesi yayın kuruluna yazıklar olsun. Eğer Sultan Fatih İstanbul’u fethetmemiş olsaydı, manşeti atanlar kim bilir nerede yaşayacaktı. Bu toprakların bedelini ecdadımız ödedi. Vatan toprakları bizim. Bu Devletinde, bu vatanında sahibi var, birilerine duyurulur.”

Öfkenizden kudurun

Yazar Osman KOCA, “Ayasofya’nın ibadete açılmasını yılın felaketlerinden sayanlar, öfkenizden kudurun!!!”

Tarihçi Yazar Ahmet Şimşirgil, “Biz Ayasofya Camii açılırken sevinç gözyaşları dökmüştük. Meğer içimizdeki bazıları, Yunanlılar gibi felaket bilmiş, keder içinde kalmış, hüzün gözyaşları akıtmış.”

Şair Yazar İlhan Kurt, “Olayın bir de doğru yanı var. Bizans kafasını omuzlarının üstünde taşıyanlar için Ayasofya’nın Cami hüviyetini kazanması elbette bir felaket olarak görünür.”

Av. Ferhat KARAGÖZ, “Nüfusunun 95% inin Müslüman Kimliği taşıdığı bir ülkede Ayasofya’nın İbadete Açılmasını “FELAKET ve GÖZYAŞI” Başlığı altında manşete taşımak, taşıyanların gözünde basın özgürlüğü olarak değerlendirilse de benim gözümde adilik, haysiyetsizlik, hainliktir. Çok yazık!”

Radyo sunucusu Umut ÖZTÜRK “Sözcü Gazetesi Ayasofya’nın açılmasını Felaket haberi olarak verdi. Sizin felaketiniz bizim imanımız şerefimizdir. Bu inanç rahatsızlığı rezaletinize karşı ALLAHU EKBER” dedi.

İşte O Skandal Manşet

Hasbahçe Gazetesi olarak vatandaşlarımızdan bu gereksiz gazeteyi almamalarını, bu milli olmayan zihniyete destek vermemelerini rica ediyoruz.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

1122 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.