logo

Spora Dev Destek

Spora Dev Destek

Spora Dev Destek

Sporun gelişip yaygınlaşması ve özellikle gençlerin spora teşviki amacıyla Kağıthane Belediyesi’nin spora desteği sürüyor. Her sene olduğu gibi bu yıl da ilçedeki 60 adet futbol, basketbol ve mücadele sporları dalında ter döken Amatör Spor Kulüplerine malzeme desteğinde bulunuldu.

Amatör Spor Kulüplerine malzeme desteği dağıtımı düzenlenen bir programla gerçekleştirildi. Kağıthane Belediyesi Nikah Salonu’nda düzenlenen programa Başkan Fazlı Kılıç, AK Parti İlçe Başkanı Faruk Gökkuş, Kağıthane Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği Başkanı Hasan Cevahir, Kağıthane Spor Kulüpleri Birliği Başkan Yardımcısı Adem Mat ile spor kulüpleri yöneticileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, oda başkanları, muhtarlar ve sporcular katıldı.

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, ”Göreve başladığımız 2004 senesinde ilçemizde sportif alan yoktu. 13 senede 8 futbol sahası, 2 spor kompleksi, spor merkezleri ve spor parkları, olimpik yüzme havuzları, tenis kortu, buz pisti, basketbol sahaları gibi birçok sportif üstyapıyı ilçemize kazandırdık” dedi.

Kılıç, “Spora desteğimiz sadece spor kulüplerine ayni ve nakdi yardımlarla sınırlı değil. Tüm vatandaşlarımıza bu tesislerimizin kapılarını açtık. Yediden yetmişe komşularımız buralarda uzman eğitmenler eşliğinde ücretsiz spor yapıyor. Çocuklarımız sporla bu sayede erken yaşta tanışıyor, kötü alışkanlıklardan uzak duruyor. Tesislerimizde sportif eğitim alıp kendini geliştiren ve branşında ulusal ve uluslararası arenada madalyalar alan yüzlerce sporcumuz var. Bu bizim için büyük gurur” dedi.

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » »
1858 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.