logo

SREBRENİTSA ÇİÇEĞİ VE GAZZE ÇİÇEKLERİ

SREBRENİTSA ÇİÇEĞİ VE GAZZE ÇİÇEKLERİ

1995’li yıllarda Srebrenitsa’da büyük bir katliam yapılmıştı. Hollandalı NATO gücü oradaki Müslüman insanlara silahlarını teslim etmeleri halinde kendilerine hiçbir şey olmayacağını belirtmiş, bu söze inanan insanlar silahlarını teslim ettikten sonra insanlar Sırplara teslim edilmiş ve binlerce insan acımasızca katledilmişti.

Yıllar sonra toplu mezarların olduğu yerlerde ilk defa çıkan bir çiçek –Srebrenitsa Çiçekleri” çıkmış ve toplu mezarlar ortaya çıkmıştı.

Şimdi nerdeyse 1 aydan beri 7 Ekimden sonra başlatılan hunharca katliam ve soykırım Gazze’de çoluk, çocuk, hasta, ihtiyar, kadın demeden öldürmekte ve üzerlerine 1945’te atılan atom bombası ve dahası kadar bombalar atılmıştır.

Tüm dünya 3 maymunları oynamakta, hele başta ABD olmak üzere “ben Siyonist’im” diyen başkanı ve dışişleri ile tüm Dünyaya mesaj vermekte ve katliamı fiilen desteklemektedir.

7 Ekim’de Hamas bir saldırı yapmış, 1 asırdan beri devam eden işgale karşı dur deme cesaretini göstermiştir.

Tabii ki İsrael’de yapılan saldırı eğer İslam’a, ehl-i sünnete aykırı bir şey var ise tasvip etmeyiz ama duyumlara göre İsrael’deki gösteri ve kutlamada aşırı derecede uyuşturucu aldıkları ve çoğunun İsrael tarafından öldürüldüğü belirtilmiştir. İslam’a göre esir takası için kendilerini korumak için alınan esirler sivillere zarar vermeden korunması gerekir ve de öyle olmuştur. Nitekim serbest bırakılan kişiler de aynen bunu tasdik etmişlerdir.

Uydurulmuş Tevrat’taki “İşaya-Yeşaya kehanetini” yapacağını söyleyen bir Netenyahu var Dünya’nın karşısında. Bu Dünya’da Netenyahu 21. yüzyılın Hitleri unvanını hak kazanmıştır. O ve onun gibiler cehennemdeki yerlerini hazırlamışlardır ve bu hali yer ve gök ehli de tasdik edecektir.

Her gün Avrupa liderlerine ne demeli, gelerek Netenyahu’ya destek sözü vererek zulme ve Gazze katliamına ortak olmuşlar maalesef.

Eğer bu savaş hemen bugün -yarın durmaz ise Filistin, Lübnan, Suriye, Mısır, Irak ve İran ve hatta Türkiye’nin bir kısmı tehdit altındadır.

Netenyahu‘nun BM’lerde gösterdiği fotoğraf tüm Dünyanın gözü önünde açılmış ve niyetlerini belli etmişlerdir.

Artık ne BM eski Birleşmiş Milletler olabilir ne de Dünyamız eskisi gibi kalabilir. 11 Eylül’den itibaren hatta Korona döneminde, Yenidünya düzeni kurmak hayalleri galiba bu olsa gerek.

Dünyayı kaosa götürmek, yeni dünya düzeni kurmak ve tek Dünya hâkimiyetini sağlamak. Bilinen 25-30 bin kadar ölü ve yaralı var. % 60-70 kadarı kadın ve çocuklardan oluşmakta hatta daha sürekli bombalamadan dolayı toprak altında kalanlar bilinmiyor. Hatırlayın 2003’teki Irak Savaşı’nda petrole bulaşmış bir ördeği tüm dünyaya ne acımasızlık diye servis edenler bu gün maalesef katliam yapmakta ve Dünya ise seyretmektedir.

Savaş suçları için savaş mahkemeleri, nerede?

Dinimiz 1 insanı öldürmek tüm insanlığı öldürmek gibidir der. Siyonist denilen insan azmanı kişiler ve inandıkları din gerçek olabilir mi?

İnsan öldüren, çoluk çocuk demeden, hastane, cami, kilise, okul demeden bombalayan bir zihniyet bir din nasıl insanlığa “Yeşaya kehaneti” adı altında lanse edilebilir. Bu çılgınlık ve bu delilik insanlığa nasıl adalet ve huzur getirebilir.

Barbarlığın ve zulmün “Yenidünya düzeni” safsatası artık bitmiştir.

Tüm dünyada her ülkeden her ırktan ve her dinden insanlar ayağa kalmış ve bu zulme dur demektedir. Bugün 200 yıllık Ortodoks kilisesini vuranlar, bir bomba ile hastanede yüzlerce çocuğu katledenler insan olamaz hatta hayvanlarda dahi bu denli acımasızlık yoktur.

Savaşın bir hukuku olmalı ki vardır. Mertçe asker askere, silah silaha, yapılmalıdır.

Bugün hapishanelerde yatanlar neden hapistedir? Suç işledikleri için! Peki, bebek katilleri, zavallı hastaları ve daha nicelerini öldüren bu akılsız ve vahşiliği yapanlar neden ceza almaz, yargılanmaz?

Gazze’de ölen, öldürülen bebek ve çocuklar bizim için “GAZZE ÇİÇEKLERİMİZ” ve cennette dünyadaki zulme şahitlik edecek meleklerimizdir, şehitlerimizdir.

Kim ki bu şehitlerimizin duasını almak isterse, destek olmalı, onları saygı ve sevgiyle anmalı, onların cennet kokusunu ruhlarında hissetmelidir.

Yenidünya düzeni eğer olacak ise inanan insanlar eliyle ve zulmün, haksızlığın, adaletsizliğin karşısında yeniden kurulmalıdır.

Fethullah FAKIOĞLU

200 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.