logo

Sultan Selim Mahallesinden Muhtar Cengiz Yıldırım’a Tam Destek

Sultan Selim Mahallesinden Muhtar Cengiz Yıldırım’a Tam Destek

Kağıthane’nin Sultan Selim Mahallesi Muhtarı ve Muhtar Adayı Cengiz Yıldırım, mahallesinden büyük destek görüyor. Mahallede 2 dönemdir muhtarlık yapan Yıldırım taraflı tarafsız herkes tarafından çok seviliyor. Vatandaşın her işine severek koşturan muhtar Yıldırım’ın yüzünden gülücükler hiç eksik olmuyor.

Bazı ilçelerin nüfusu ve seçmeninden fazla olan ve dikkatleri üzerine çeken Sultan Selim Mahallesinin iddialı Muhtarı ve Muhtar Adayı Cengiz Yıldırım, mahallesinde bulunan vatandaşlardan ve esnaflardan tam destek alıyor.

Sultan Selim Mahallesi Muhtarı ve Muhtar Adayı Cengiz Yıldırım, mahallesinde bulunan esnaf ziyaretlerini sürdürürken vatandaşların sorun ve isteklerini de kendini tanıtarak dinlemeyi ihmal etmiyor.

Mahalle sakinleri, Cengiz Yıldırım’dan yeniden aday olmasını istediklerini kaydederek “Muhtarımızdan memnunuz, kendisini yeniden muhtar olarak görmek istiyor ve desteğimizi vereceğimizi ifade ediyoruz” dediler.

Dürüst, İlkeli, Kararlı ve Tecrübeli

Cengiz Yıldırım adaylık açıklaması için gazetemize şu açıklamalarda bulundu: “Mahalle sakinlerimizin 2 dönemdir bana verdiği güvene layık olmak için Sultan Selim Mahalleli kardeşlerimin işlerini, kendi işim gibi takip ettim. Mahallemizin tüm sorun ve ihtiyaçlarını başta yerel yönetim olmak üzere ilgili makamlara ileterek mahallemizin yararına sonuç alabilmek için gayret gösterip sonuçlandırdım. 10 yılda birbirimizle çok şey paylaştık birbirimizin ailesi olduk. Bugüne kadar verdikleri destekler için aza arkadaşlarım ve şahsım adına halkımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Mahallemiz Kazanacak

Yıldırım, “10 yılda kazandığım tecrübe ile geçmişte olduğu gibi önümüzdeki dönemde de mahalleme hizmet etmek, mahallemin sesi olmak ve mahallemize sahip çıkmak amacıyla 31 Mart’ta yapılacak mahalli seçimlerde sizlerin isteği ve desteği ile tekrar aday oldum. Takdir ve desteklerinizle hizmete devam ederek sizlere layık olmaya devam edeceğim. Mahalle sakinlerimizin ve esnaflarımızın bize gösterdiği güven ve desteğe teşekkür ediyor ve saygılarımı sunarım” dedi.

Sultan Selim Mahallesi İhtiyar Heyeti Adayları: Ali Polat (Sivas), M.Salih Müjde (Bitlis), Naim Kaya (Ardahan), Erol Tezcan (Samsun), Selami Sevim (Gümüşhane), Hasan Ağca (Sivas), Mustafa Karakaya (Giresun), Yavuz Aygün (Sinop)

Cengiz Yıldırım Kimdir?

1965 Bayburt doğumlu. 12 yaşında Sultan Selim Mahallesine taşındı. 1988 yılında Oto Sanayi’de esnaflık yapmaya başladı. Kağıthane Muhtarları Derneğinde ve Çeşitli Sivil Toplum Kuruluşlarında uzun yıllar başkanlık yaptı. 2009 yerel seçimlerinde Sultan Selim Mahallesine muhtar seçildi. 10 yıldır muhtarlık yapmaktadır. İstanbul Bayburt Spor Kulübü Yönetim Kurulu üyesidir. Evli ve 3 çocuk babasıdır.

Hasbahçe Gazetesi ailesi olarak Sultan Selim Mahallesi Muhtarı ve Muhtar Adayı Cengiz Yıldırım’a 31 Mart yerel seçimlerinde başarılar diliyoruz.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
4092 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.