logo

Sünnet Kayıtları 8 Mayıs’ta Sona Eriyor

Sünnet Kayıtları 8 Mayıs’ta Sona Eriyor

Sünnet Kayıtları 8 Mayıs’ta Sona Eriyor

1sn

Kağıthane Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği ve ilçede ikamet eden, dar gelirli ailelere yönelik düzenlenen sünnet kayıtları başladı. Kayıtlar 8 Mayıs Cuma gününe kadar devam edecek.

Kayıt yaptıran çocukların sünnet kıyafetleri, Kağıthane Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından karşılanacaktır. Kayıt yaptıran çocukların sünneti anlaşmalı hastanede Belediyenin kontrolünde gerçekleştirilecektir. 

Kağıthane-Sünnet-Şöleni

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen Sünnet Şöleninde oyun grupları, palyaçolar ve birbirinden renkli etkinliklerde bayram havasında bir  kutlama yaşanıyor. Çocukların mutlu günlerine eşlik eden Kağıthaneli anne babaları da unutmayan Kağıthane Belediyesi her yıl Hasbahçe Mesire Alanı’nda düzenlenen programı konserlerle taçlandırıyor. 

05 Haziran 2015 – Sünnet Şöleni

Çocukların delikanlılığa geçişte yaşadıkları mutluluğun paylaşılacağı Sünnet Şöleni’nde konser ve gösteriler ile eğlenceli bir gün yaşanacak. Genç sporcular Yaz Spor Okulları etkinliğinde eğlenceli gösteriler izleyecek.

sunnet-soleni-sadabad

Sünnet kayıtlarına başvurmak isteyen ilçe sakinlerinin sünnet olacak çocuğun ve velisinin kimlik fotokopisi, bağlı bulundukları muhtarlıklardan yoksulluk belgesi, adrese dayalı aile beyanı ile Kağıthane Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğüne başvurmaları yeterli. 2010-2011 doğumluların kayıtları alınmayacaktır.

Etiketler: » » » » »
3168 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.