logo

Sürat Kargo Rezilliği!

Sürat Kargo Rezilliği!

Sürat Kargo Rezilliği!

2018 Kasım ayında Kilis’ten Sürat kargoya verilen iki teneke sızma zeytinyağı 1 (bir) yıldır alıcısına ulaşmadı. Mağdur olan ve kargosunun nerde olduğunu bilmeyen Tülay GÖZ, Sürat Kargo yetkililerinden bir net cevap alamayınca Kağıthane Tüketici Hakem heyetine başvurdu.

Mağdurum Hakkımı İstiyorum

Konu hakkında görüş aldığımız Tülay GÖZ’ün eşi Bekir Göz, Gazetemize şu açıklamalarda bulundu; “13.11.2018 tarihinde Sürat Kargo Gaziantep Kilis Acente Şubesinden iki teneke sızma zeytinyağı 21812216813248 takip numarası ile Sürat Kargo Sadabat Şubesine eşim Tülay GÖZ adına gönderildi. 16 Kasım 2018’de Sadabat şubesine gitmemize rağmen kargonun kayıp olduğu, nerede olduğu bilinmediği ve Kilis şubesiyle irtibata geçmemi söylediler. Kilis şubesini aradığımızda gönderdikleri kargonun Sadabat şubesine ulaştığını ve bunu takip numarasından gözüktüğünü söylediler. Sadabat şubesine ulaşmadı diyor, sistem sadabat’a ordan da merkez şubesine gittiğini gösteriyor ama ortada kargo yok.

Maddi ve manevi zarara uğradım

Elimizde kargo makbuzları olmasına rağmen, müşteri hizmetlerinden de kayıt oluşturmamıza rağmen, mail atmamıza rağmen, sosyal ağlardan ve “şikayvar” sitesinden de mağduriyetimizi yazmamıza rağmen tarafımıza 2 Kasım 2019 tarihine kadar dönüş yapılmamıştır. Biz de geçen hafta “Kağıthane Tüketici Hakem Heyeti” ne başvurduk. Şimdi oradan gelecek cevabı bekliyoruz. 2 teneke yağım kaybolmuştur. Sorumlusu Sürat Kargodur. Maddi ve manevi zarara uğradım. Zararımın karşılanmasını Sürat Kargo’dan rica ediyorum. Siz siz olun Kesinlikle Sürat Kargo ile ürün yollamayın. Ben mağdur oldum siz olmayın” dedi.

Konu hakkında görüşlerini alabilmek için Sürat Kargo genel merkez ve şube telefonlarını aradık, cevap verilmediği için karşı tarafın görüşünü alamadık.

Hasbahçe Gazetesi olarak diyoruz ki Ey Sürat Kargo Yetkilileri! Mağdur Tülay Göz’ün ya kargosunu bulun teslim edin, ya da kargonuz tarafımızdan kayboldu, kırıldı zararınız ne ise karşılayacağız deyip mağduriyetlerini giderin.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » »
3284 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.