logo

Zaza Dernekler Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Tahir KETBOĞA’dan Kurban Bayramı Mesajı

Zaza Dernekler Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Tahir KETBOĞA’dan Kurban Bayramı Mesajı

Zaza Dernekler Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Dernek Başkanı Tahir KETBOĞA, Kurban Bayramı dolayısıyla Hasbahçe Gazetesi aracılığı ile tüm İslam âleminin, üye derneklerinin ve tüm sivil toplum kuruluşlarının Kurban Bayramını tebrik etti.

Ketboğa, “Bayramlar sevincin, mutluluğun, yakınlaşma ve dayanışmanın hoşgörü ve kardeşlik bağlarının en üst düzeyde yaşandığı müstesna günlerdir. Huzur içinde idrak edilmesini temenni ettiğimiz, toplumsal hayata mana ve değer katan Kurban Bayramı sevincinin en iyi şekilde yaşanmasını diliyorum. Dargınların barıştığı, dayanışma duygularının yoğunlaştığı, birlik ve beraberliğin pekiştiği bayramları sadece kendimiz, ailemiz ve yakın çevremizle yaşamamalı; ilgiye muhtaç her vatandaşımıza bayramı bayram gibi yaşatmak zorundayız.

Bu duygu ve düşüncelerle Kurban Bayramımızın ülkemize birlik, beraberlik, sevgi, barış, kardeşlik ve huzur getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyor, başta STK başkanlarımız, üyelerimiz başta olmak üzere tüm İslam Aleminin mübarek Kurban Bayramı tebrik ediyorum” dedi.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » » » » » » » » » »
201 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.