logo

Telsizler Mahallesinin En Genç Muhtarı Olmak İstiyor

Telsizler Mahallesinin En Genç Muhtarı Olmak İstiyor

Telsizler Mahallesinin en genç muhtar adayı 35 yaşındaki Ender KAYA, mahallesinin en genç muhtarı olmak için çalışmalarını seçim gününe kadar dur durak bilmeden sürdürüyor. Ev ziyaretlerinin yanı sıra çarşıda, pazarda mahalle sakinleriyle bir araya geliyor ve destek istiyor.

Telsizler Mahallesi Muhtar Seçimi 6 Haziran Pazar günü yapılacak

Telsizler Mahallesi muhtarı Mustafa Yörük’ün 2 Kasım 2019 tarihinde sağlık sorunlarına bağlı olarak vefat etmesi üzerine yerine vekaleten muhtarlık yapılıyordu. Pandemiden dolayı ertelenen Telsizler Mahallesi Muhtarlığı ara seçimi bu hafta sonu 6 Haziran 2021 Pazar günü Gültepe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde yapılacaktır. Tüm Telsizler Mahallesindeki vatandaşlarımıza duyurulur.

Telsizler Mahallesi Muhtar Adayı Ender KAYA

Kağıthane Telsizler Mahallesi Muhtar Adayı Ender KAYA muhtarlık seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Muhtar Adayı KAYA, renkli kişiliği ve seçim çalışmalarıyla dikkat çekiyor. 5 adayın yarıştığı Telsizler Mahallesinde en genç muhtar adayı olarak da mahalle sakinlerinden çok güzel tepkiler alıyor.

Ender KAYA kimdir?

1986 Nevşehir doğumlu. 30 yıldan beri yaşadığı Telsizler Mahallesinde ikamet etmektedir. Evli ve bir kız çocuk babasıdır. 10 yıldır Telsizler Mahallesinde emlak danışmanlığı yapmaktadır.

Muhtarlık ek işim değil, tek işim olacak

Konu hakkında görüş aldığımız Telsizler Mahallesi Muhtar Adayı Erdem KAYA “Aday olmamdaki en büyük neden, Telsizler Mahalle sakinlerine hak ettiği şekilde hizmet etmektir. “Halka Hizmet Hakka Hizmettir” düsturu gereği çıktığım bu yolda güzide mahalle sakinlerimizin her birine hakkaniyetle davranıp, herkese aynı derece yakın olacağımı söylemek isterim. Rabbim çıktığımız bu yolda hakkımızda hayırlısını nasip etsin. Tüm Telsizler Mahallesi sakinlerinin desteğine, duasına ve hizmetine talibim” dedi.

Hakkıyla muhtarlık yapabilecek öz güvenim tam

KAYA, “Mahallemizdeki herkese eşit yaklaşan kişiliğimle; kurumlar arası iletişim ve temsil yeteneğimle hizmet edeceğim. Telsizler Mahallesinde hakkıyla muhtarlık yapabilecek özgüvenim tamdır. Mesai saatleri içerisinde kesinlikle Muhtarlık makamında olacağım. 7/24 gelen telefonlara cevap vereceğim. Hizmet edebilecek kadar genç, sorunları çözebilecek kadar tecrübeliyim. Telsizler Mahallesinin sorunlarını hep birlikte diyalog içinde çözelim. El ele verirsek çözülemeyecek sorun yok” dedi.

Neden Muhtar Adayı Oldunuz?

Telsizler Mahallesinde doğan-büyüyen yurttaşlarımız ile sonradan gelen yurttaşlarımız arasında hiç bir ayrım yapılmayacak, hizmetler; yurttaşlarımızın etnik kimliğine, mezhebine, memleketine, oy verdiği siyasi partiye-siyasi düşünceye ve yaşam tarzına bakılmaksızın sorulmaksızın verilecektir. Muhtarlık kurumunun evrak verme ve gelen yardımların dağıtımından ibaret olmadığına inanıyoruz. Sosyal ve kültürel açıcan daha gelişmiş, daha mutlu bir Telsizler Mahallesi hedefliyoruz. Yeşil alan ve park sorunları yaşayan, yeterli alt yapıya sahip olmayan mahallemizde, çocukların ve gençlerin güvenle yaşayabileceği alanlar ve imkanlar yaratmayı amaçlıyoruz. Mahallemizin sokaklarında yaşayan sokak hayvanlarının sağlıklı bir hayat sürdürebilmesi için ilgili kurum, kuruluş ve ilgili dernekler ile diyaloglar kuracağız, aşılanması-tedavi edilmesini sağlayacağız. Sokak hayvanlarının bizlerin dostu olduğunu unutmayacağız.

Projeleriniz nelerdir?

Genç, yaşlı, kadın, erkek, çocuk, engelli tüm yurttaşlarımızı kapsayan, herkese eşit fırsatlar sunan bir Telsizler Mahallesi için projelerimiz hazır.

Biz gerçekleştiremeyeceğimiz hiç bir projeyi vaat etmiyoruz. Mahallemizdeki Trafik, Mahalle Kreşi, Çevre Düzenlemesi, Otopark ve Sokak Aydınlatması gibi, sorunlarımızı çözebilmek için, ilgili Kurumlar arasında doğru bir köprü olmayı vaat ediyoruz.

Mahallemizde depreme dayanıklı olmayan binaların, sorunlarını çözmek üzere, ilgili kurumlarla diyalog kurulacak, Telsizler Mahallesi sakinleri Rantçı Müteahhitlere kurban edilmeyecektir.

Kentsel dönüşüm, Rantçıların değil Telsizler Mahallesi sakinlerinin çıkarları doğrultusunda gerçekleştirilecektir. Yaşadığı sokağın sorunlarını ve yardıma ihtiyaç duyanları en çok o sokakta yaşayanlar bilir. Bunların tespiti ve çözümü için sokak temsilcilerinden oluşan bir Mahalle Meclisi kurarak, hem adaletli, hem de hızlı bir şekilde sonuca ulaşacağız.

Telsizler Mahallesinde iş arayanlar ile iş sahipleri arasında iletişim kurarak, Muhtarlığı istihdam yaratan bir merkez haline dönüştüreceğiz.

Telsizler Spor Kulubünü tekrar açmak için çalışmalar yapıp, şampiyonluğa oynayacak takım kuracağız.

Yöresel dernekler ve sivil toplum örgütleriyle, ortak çalışmalar yürüterek, özel günlerin ve yerel değerlerin yaşatıldığı, kültürlerin tanıtıldığı, Mahallemize canlılık getirecek festivaller, etkinlikler organize edeceğiz.

Özellikle kadınlarımızın evde ürettiklerini tezgâha taşıyan; çalışıp üretmek isteyen kadınlarımıza el emeklerinin ekonomik karşılığını alabilecekleri stantlar kuracağız.

Her yıl belli dönemlerde Edirne Selimiye Camii, Sapanca Gölü, Çanakkale Şehitliği, Anıtkabir gibi tarihi ve doğal güzellikleri olan değerlerimize geziler düzenleyeceğiz.

Kadınlara, yaşlılara, engellilere, çocuklara, gençlere, Mahallenin tamamına hitab edecek şekilde sosyal ve kültürel etkinlikler yapılacak bir Mahalle Konağı yaptırmak için çalışacağız.

Sabah işe giden yurttaşlarımız ve akşam işten dönen yurttaşlarımız, toplu ulaşım araçlarında ciddi sorunlar yaşamaktadır. Bu sorunun giderilmesi için gerekli çalışmalar yapılacaktır” dedi.

Hasbahçe Gazetesi olarak Telsizler Mahallesi Muhtarlık seçimlerinde Ender KAYA’ya başarılar dileriz.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

1271 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.