logo

Temel Şardan, Muhtarlığı Mobil Uygulamaya Taşıdı

Temel Şardan, Muhtarlığı Mobil Uygulamaya Taşıdı

Temel Şardan, Muhtarlığı Mobil Uygulamaya Taşıdı



Hamidiye Mahallesi Muhtarı Temel Şardan,  muhtarlık hizmetleri için mobil uygulama hazırlattı, muhtarlığı vatandaşın cebine taşıdı.

Yaptığı çalışmalar ve başarılı sosyal sorumluluk projeleriyle dikkatleri üzerine çeken Hamidiye Mahallesi Muhtarı Temel Şardan, yeni bir projeyi daha hayata geçirdi, muhtarlık hizmetleri için mobil uygulama hazırlattı. 

Aynı zamanda İstanbul Muhtarları Dayanışma Derneği Başkanı ve Kağıthane Muhtarları Derneği Başkanı olan Temel Şardan, konuyla ilgili yaptığı açıklamada; bu mobil uygulamanın Türkiye’de ilklerden olduğunu belirterek “Her zaman için vatandaşlarımıza nasıl daha iyi hizmet verebiliriz noktasında mücadele içinde olduk ve olmaya da devam edeceğiz” dedi.

Şardan, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi; biz devletin mahallelerdeki eli, kolu, temsilcisiyiz. Bu nedenle her zaman için vatandaşımızın hizmetindeyiz. Bu projemizle de vatandaşımızın işini kolaylaştırmak için bir adım attık ve ileride uygulamayı geliştirmeyi düşünüyoruz. Artık mahalleli muhtarlığa gelmeden bir takım işlemlerini cebinden yapabilecek. Tabi ben muhtarımla sohbet edeceğim, çayını içeceğim diyenlere de her zaman için kapımız açık” dedi.

Android ve IOS olarak iki sistemden de ulaşılabilen Hamidiye Mahallesi Mobil Uygulamasında; posta evrak sorgulama, duyuru, haberler ve etkinlikler şeklinde bölümler yer alıyor.

Hasbahçe Gazetesi olarak bu mobil uygulamanın diğer muhtarlarımıza örnek olmasını dileriz.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » » » » » » » » » » » » »
2030 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.