logo

Temel Şardan’dan Veda Mektubu

Temel Şardan’dan Veda Mektubu

Temel Şardan’dan Veda Mektubu

Hamidiye Mahallesi Muhtarı, Tüm İstanbul Muhtarlar Federasyonu Başkan Vekili ve İstanbul Muhtarları Dayanışma Derneği Başkanı Temel Şardan 31 Mart yerel seçimlerinde aday olmadığını açıklayarak veda mektubu yazdı.

İşte o veda mektubu;

Çok kıymetli Hamidiye Mahallesi komşularımız;

2009 yerel seçimlerinde verdiğiniz destekle güzel mahallemize bizi muhtar olarak seçtiniz. Görev yaptığım 10 yıllık süre içerisinde göstermiş olduğunuz sevgi, saygı, hoşgörü ve desteğinize çok ama çok teşekkür ederim. Bana göstermiş olduğunuz yakınlık ve beni kendi ailenizden görmeniz, her birinizi abi, abla, kardeş, yeğen ve anne sıcaklığında idi. Mutlaka eksiklerimiz ve hatalarımız olmuştur. Bu vesile ile hata ve eksikliklerimizden ötürü her birinizden helallik talep ediyorum. Hakkınızı HELÂL ediniz.

10 yıllık görev süresince mahallemiz için bize destek veren tüm kamu kurumlarına, sivil toplum kuruluşlarına, dernek başkan ve yöneticilerine, spor kulübü yöneticilerine sizler adına çok teşekkür ederim.

Ayrıca bizimle yol Arkadaşlığı yapan çok kıymetli azalarıma, beraber görev yaptığım ve kader birliği yaptığım birbirinden değerli Kağıthane’nin seçkin muhtarlarımıza 10 yıldır görev yaptığım Tüm İstanbul Muhtarlar Federasyonu Başkanı ve kıymetli yönetim kurulu arkadaşlarıma, halen başkanlığını yaptığım İstanbul Muhtarları Dayanışma Derneği yönetim kurulu arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.

Bundan sonraki hayatımızda bir ve beraberce yaşamayı arzu eder, her birinizi Rabbime emanet ediyorum.

Temel Şardan
Hamidiye Mahallesi Muhtarı
Tüm İstanbul Muhtarlar Federasyonu Başkan Vekili
İstanbul Muhtarları Dayanışma Derneği Başkanı

Hasbahçe Gazetesi ailesi olarak Hamidiye Mahallesi Muhtarı Temel Şardan’a Hamidiye Mahallesi başta olmak üzere, İstanbul’a ve Türkiye’ye yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor bundan sonraki hayatında sağlıklı ve huzurlu bir ömür geçirmesini Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyoruz.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » » » » » » » »
3374 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.