logo

Tolga Aral’dan Bir Oy Erdoğan’a Bir Oy Büyük Birlik Partisine Çağrı

Tolga Aral’dan Bir Oy Erdoğan’a Bir Oy Büyük Birlik Partisine Çağrı

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa DESTİCİ’nin Baş Danışmanı Tolga ARAL, Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve Büyük Birlik Partisi’ne destek çağrısı yaptı.

14 Mayıs 2023 seçimlerinde Bir Oy Erdoğan’a bir oy Büyük Birlik Partisine çağrı yapan Aral, Türkiye Yüzyılı vizyonu perspektifiyle tam bağımsız Türkiye yolunda ilerleyen ülkemizin, bu ilerlemenin devam ettirilmesi adına Cumhurbaşkanlığı seçiminde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı desteklediklerini ve birinci önceliklerinin Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı Cumhurbaşkanı olarak seçtirmek istediklerini söyleyerek Zonguldaklı ve İstanbullu hemşerilerinden Erdoğan’a destek istedi.

Milletvekili seçimlerinde ise öncelikle Genel Başkanımız Sayın Mustafa Destici’nin İstanbul 1. Bölge (Anadolu Yakası) ‘den aday olduğunu o bölgede yaşayan tüm Zonguldaklı ve İstanbullu hemşerilerinden destek beklediğini söyledi.

Bu seçimde iki oy kullanma sandığı olduğunu belirten Aral, Zonguldak ve tüm Türkiye’de birinci sandıkta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a oy vermelerini, ikinci sandık olan milletvekilliği seçiminde ise Cumhur İttifakı içerisinde yer alan ve kendi amblemi ile pusulada yer alan Büyük Birlik Partisine (BBP) oy vermelerini istedi.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » »
345 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.