logo

Topbaş’tan Kağıthane Belediye Başkanı Kılıç’a Ziyaret

Topbaş’tan Kağıthane Belediye Başkanı Kılıç’a Ziyaret

Topbaş’tan Kağıthane Belediye Başkanı Kılıç’a Ziyaret

Kadir Topbaş-Fazlı Kılıç

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, yerel seçim sonrası kendisini ziyaret eden Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç’a iade-i ziyarette bulundu. Kağıthane Belediye Başkanlığı’nda gerçekleşen görüşmede konuşan Başkan Kadir Topbaş, Başkan Fazlı Kılıç’ı yeniden seçilmesi dolayısıyla tebrik etti ve başarılar diledi.

Kadir Topbaş Hediye

İlçe belediyelerinin doğru olan her talebine destek verdiklerini vurgulayan Başkan Topbaş, “Zaten Kağıthaneliler de seçimde bize verdikleri oyla memnuniyetlerini gösterdiler. Vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. İstanbul’un ilçelerinin daha da gelişmesi ve refahın artması için ilçe belediye başkanlarımızla birlikte çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Fazlı Kılıç Hediye

Kendisi gibi üç dönemdir görev yapan Başkan Kılıç’ı Kağıthane’ye hizmetlerinden dolayı tebrik eden Başkan Topbaş, yerel yönetimin tüm hizmet birimleriyle birlikte bir ekip işi olduğunu belirterek “Başkan Kılıç’ı ve ekibini çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum. Kağıthane İstanbul için önemli bir merkez. Ben Kağıthane’yi geçmişten bugüne İstanbul’un en önemli bölgelerinden biri olarak görüyorum. Başkanımız Fazlı Kılıç ile ilçeye çok önemli projeleri kazandırdık. Bundan sonra da Kağıthane ile ilgili önemli çalışmalarımız oldu olacak” şeklinde konuştu.

“Bizler bu kentin insanlarına, insanlığa hizmet etmek için buradayız. Gayemiz yaşam alanlarımız daha kaliteli hale gelsin” diyerek sözlerine devam eden Topbaş, Başkan Kılıç’a yeni döneminde de başarılar diledi.

Kağıthane Belediyesi

Başkan Kadir Topbaş’a ilçelerine verdikleri destek ve yatırımlardan dolayı teşekkür eden Fazlı Kılıç da “Sayın Başkanım hep yanımızda oldunuz. Desteğinizle Kağıthane’nin tarihini ortaya çıkardık ve ilçemizi tarihi güzel günlerine geri döndürdük. Kağıthane, başkanımızın bize verdiği desteklerle gelişti ve gelişmeye devam ediyor. Çok şey yaptık ve yapmaya devam ediyoruz . 2017 yılında tamamlanacak olan Mecidiyeköy – Kağıthane- Mahmutbey metro hattı ile ilçemiz İstanbul’un dört bir yanına, dört bir koldan bağlanacak” dedi.

Hediye takdimlerinin ardından ziyaret sona erdi.

 

Etiketler: » » » » »
1832 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.