logo

Türkiye Değişim Partisi Kağıthane İlçe Başkanı İbrahim TOPRAK Oldu

Türkiye Değişim Partisi Kağıthane İlçe Başkanı İbrahim TOPRAK Oldu

İstanbul’un 39 ilçesi için partinin ilke ve kriterlerine uygun isimlerin tespit edilmesi için çalışmalarını aralıksız sürdüren Türkiye Değişim Partisi (TDP), il ve ilçe başkanlarını tek tek belirliyor…

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa SARIGÜL, Türkiye Değişim Partisi’nin İstanbul İl Başkanlığına Yusuf POLAT’ı atadı.

Türkiye Değişim Partisi İstanbul İl Başkanı seçilen Yusuf POLAT,  İstanbul’daki 39 ilçe başkanlarını partinin ilke ve kriterlerine uygun isimleri tespit ederek atamaya başladı.

Kağıthane İlçe Başkanı İbrahim TOPRAK Oldu

Türkiye Değişim Partisi İstanbul İl Başkanı Yusuf POLAT, Türkiye Değişim Partisi Kağıthane İlçe Kurucu Başkanı Cengiz ARI’nın İl yönetimine atanmasında dolayı boşalan İlçe Başkanlığı görevine İbrahim TOPRAK’ı atadı. TOPRAK, kendisine görevi layık gören partisinin il başkanına ve tüm yöneticilerine teşekkür etti.

Kağıthane DEĞİŞECEK

Konu hakkında görüş aldığımız İbrahim TOPRAK, “Şahsımı bu göreve layık gören başta Genel Başkanımız Sayın Mustafa SARIGÜL’e, İstanbul İl Başkanımız Sayın Yusuf POLAT’a Genel Merkezimize ve İstanbul İl teşkilatımıza teşekkür ederim. Dün olduğu gibi bugün de Kağıthane’mize hizmet için var gücümüzle çalışacağız. Kağıthane bizimle DEĞİŞECEK!” dedi.

İbrahim TOPRAK kimdir?

1976 İstanbul Kağıthane doğumlu olup aslen Kastamonu Bozkurtludur. Kaptanpaşa Lisesi mezunudur. Halen Açık Öğretim Fakültesi İşletme Bölümü okumaktadır. 1992-1996 yılları arasında Alibeyköy Spor Kulübünde futbol oynamıştır. 2008-2010 yıllarında Artı Bir Grup Genç İşadamları Derneğinde başkanlık,  2010-2016 yıllarında KAS-DER Kastamonulular Dayanışma Derneğinde başkan vekilliği, 2016-2018 yıllarında Kastamonu Dernekler Federasyonunda (KASDERFED) teşkilat başkanlığı, 2014-2019 yıllarında Kağıthane Belediye Meclis Üyeliği yapmıştır. Halen Kağıthane Demokrasi ve Adalet Derneğinin Yönetim Kurulu Kurucu Üyesidir. İki çocuk babasıdır.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

1424 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.