logo

Türkiye Üç Bant Bilardo Şampiyonu Kağıthane’den

Türkiye Üç Bant Bilardo Şampiyonu Kağıthane’den

Türkiye Üç Bant Bilardo Şampiyonu Kağıthane’den

Muğla’nın Bodrum ilçesinde düzenlenen Türkiye 3 Bant Bilardo Şampiyonası’nda, gençler erkekler kategorisinde Kağıthane’den Hayrettin Kaan Ermiş birinciliği elde etti.

Türkiye Bilardo Federasyonu tarafından 4-10 Kasım 2016 tarihleri arasında düzenlenen Türkiye 3 Bant Bilardo Şampiyonası Muğla’nın Bodrum ilçesinde gerçekleştirildi. Türkiye Gençler Bilardo Şampiyonu Çeliktepe’de ikamet eden 19 yaşındaki Gümüşhaneli Hayrettin Kaan Ermiş oldu.

Türkiye 3 Bant Bilardo Şampiyonasında Hayrettin Kaan Ermiş Finalde rakibi Ahmet İşcan’ı 30-11 mağlup ederek Türkiye şampiyonu oldu ve Milli Takıma seçildi.

Şampiyonluğu hakkında görüş aldığımız Hayrettin Kaan Ermiş, “Bu başarımda emeği geçen başta Annem, Babam ve Pardus Istakaları’nın Sahibi Aziz Dayangaç olmak üzere, beni destekleyen herkese çok teşekkür ederim” dedi.

ERMİŞ GÖZÜNÜ AVRUPAYA DİKTİ 

Hedefinin 28-30 Nisan 2017 tarihleri arasında Almanya’da gerçekleştirilecek olan Avrupa Şampiyonasında Türkiye’yi en iyi şekilde temsil etmek istediğini belirten Ermiş, “İnşallah önce Avrupa’da daha sonra da Dünya’da başarılı olmak için var gücümle çalışacağım” dedi.

Hasbahçe Gazetesi olarak Türkiye Şampiyonu Hayrettin Kaan Ermiş’i tebrik ediyor, Avrupa Şampiyonasında başarılar diliyoruz. Kardeşimize Kağıthane Belediyesi’nin veya Kağıthane’deki iş adamlarımızın sponsor olmasını bekliyoruz.

Hayrettin Kaan Ermiş’in Kağıthane’mizi en iyi şekilde temsil edip Avrupa Şampiyonu olacağına inancımız tamdır.

Etiketler: » » » » » » » » » »
2761 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.