logo

Türkiye WhatsApp’a Geri Adım Attırdı

Türkiye WhatsApp’a Geri Adım Attırdı

Türkiye WhatsApp’a Geri Adım Attırdı

WhatsApp’ın 8 Şubat 2021 itibarıyla yürürlüğe gireceğini duyurduğu gizlilik sözleşmesi sonrası Türkiye’deki milyonlarca kullanıcı farklı uygulamalara geçerek WhatsApp’ı protesto etti. Türkiye’den milyonlarca kullanıcıyı kaybeden WhatsApp geri adım atmak zorunda kaldı.

WhatsApp Açıklama Yaptı

WhatsApp, yeni gizlilik sözleşmesiyle ilgili yeni açıklama yaptı. Açıklamada “Son güncellememizde ne kadar kafa karışıklığı olduğunu pek çok kişiden duyduk. Şimdi, insanlardan şartları incelemelerinin ve kabul etmelerinin isteneceği tarihi öteliyoruz. 8 Şubat’ta hiç kimsenin hesabı askıya alınmayacak veya silinmeyecek. Ayrıca yanlış bilgileri temizlemek için daha çok şey yapacağız. Ardından 15 Mayıs’tan itibaren politikayı kendi hızlarında gözden geçirmek için insanlara kademeli olarak gideceğiz” denildi.

WhatsApp Türkiye İçin Durum Attı

WhatsApp, dünyanın dört bir yanındaki insanlara uçtan uca şifreleme getirilmesine yardımcı oldu ve bu güvenlik teknolojisini şimdi ve gelecekte savunmaya kararlıyız. Bize ulaşan herkese ve gerçeklerin yayılmasına ve söylentileri durdurmasına yardımcı olan pek çok kişiye teşekkür ederiz. WhatsApp’ı özel iletişim kurmanın en iyi yolu yapmak için sahip olduğumuz her şeyi koymaya devam edeceğiz” dedi.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

1104 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.