logo

Türkiye’nin En Başarılı Avukatı Bulut Müslüm Gezer Seçildi

Türkiye’nin En Başarılı Avukatı Bulut Müslüm Gezer Seçildi

Sakarya Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Sosyal Hizmet Bölümü ve Fikir ile Gelecek Öğrenci Topluluğu tarafından ortaklaşa olarak “Davranış Bilimlerinde Yeni Yaklaşımlar” konulu bir seminer düzenlendi. Seminerde başarılı çalışmalarıyla göz dolduran Tüm Hukukçular Federasyonu Başkanı Av. Bulut Müslüm Gezer, hukuk dalında 2017 yılının en başarılı avukatı seçildi.

Sakarya Üniversitesi, Hukuk Fakültesi, Sabahattin Zaim Konferans Salonunda yapılan seminerde Freud Üniversitesi Kurucu Rektörü ve Mütevelli Başkanı, İliria Balkan Üniversitesi Türkiye Genel Koordinatörü ve Eğitim Konfederasyonu Başkanı Prof. Dr. Ali İlseven ve Profesyonel Yaşam Koçu ve NLP (Nörolinguistik/Duyu-Dil Programlama) Uzmanı Harun Gökçekaya konuşmacı olarak katıldı.

Prof. Dr. Ali İlseven, seminerde gençlerde liderlik becerisi geliştirme yöntem ve teknikleri, insan ilişkilerinde davranış gözlemleme, analiz etme ve yorumlama süreçleri, beden dili ve iletişim çatışmaları, görsel, işitsel ve kinestetik zekâ çeşitleri ve öğrenme biçimleri, psikanalizde hipnoz teknikleri ve astral beden eğitimleri verdi.

İnsanların karşısındaki kişiden her zaman kendisi gibi olmasını beklediğini belirten Prof. Dr. Ali İlseven, “Karşımızdaki insana inançlarımızı dayatmaya çalışıyoruz. Diyelim ki karşınızdaki kişi sizi sevdiği için kendisinden vazgeçti. Lütfen açıkça düşünün, kendisine hayrı olmayanın size hayrı olur mu? Lütfen değer verdiğiniz insanların sizin için değişmesini beklemeyin. O zaten değer veriyorsa aranızda bir uyum sistemi vardır” dedi.

Hayata dair uzun vadeli ve geniş planlamalar yapmak gerektiğine dikkat çeken İlseven, bu konuda öğrencilere tavsiyelerde bulundu. “Vizyon oluşturun. Bir vizyonunuz olmazsa hiçbir şey yapamazsınız. Alanınız da uzmanlaşıp alanınızla ilgili vizyonlar yaratın. Her türlü imkân elinizde” ifadelerini kullandı.

2017 Yılının En Başarılı Avukatı Av.Bulut Müslüm Gezer

Seminerde başarılı çalışmalarıyla göz dolduran Tüm Hukukçular Federasyonu Başkanı Av. Bulut Müslüm Gezer, hukuk dalında 2017 yılının en başarılı avukatı seçildi.

Freud Üniversitesi Kurucu Rektörü ve Mütevelli Heyeti Başkanı, İliria Balkan Üniversitesi Türkiye Genel Koordinatörü Prof.Dr. Ali İlseven, Av. Bulut Müslüm Gezer’e Türkiye’nin en başarılı hukukçu ödülünü takdim etti.

Tüm Hukukçular Federasyonu Başkanı Av. Bulut Müslüm Gezer ödülü aldıktan sonra yaptığı teşekkür konuşmasında, Federasyonun kuruluş amacından bahsederken yanlış giden hukuk düzenin değişmesini istedi ve öğrencilere tavsiyelerde bulundu. 

Gezer, “Tüm Hukukçular Federasyonu, (TÜMHUKUKDERFED) Demokratik Hukuk Devleti ilkelerine sahip çıkmayı; demokrasiden ve hukukun üstünlüğünden yana olmayı; evrensel hukuk normları çerçevesinde temel hak ve özgürlükleri sonuna kadar savunmayı kendisine ilke edinmiştir.

Sosyal bir bilim dalı olarak hukuk, bireyin ve toplumun ihtiyaçlarına, bireyin ilişki biçimlerine ve çevresi ile olan etkileşimine bağlı olarak sürekli bir değişim ve gelişim içerisindedir. Bu değişim ve gelişim hukukun tüm alanlarında kendini göstermektedir. Dolayısı ile hukukun uygulayıcıları olan avukatların da mesleklerinin konusunu teşkil eden hukuktaki gelişim ve değişimleri takip etmeleri, bilgi güncellemesi içerisinde olmaları ve kendilerini yenilemeleri gerekmektedir.

Hukukçular haklıyı haksızdan ayırırken, en az bir sarraf kadar hassas olmalıdır. Sarraf elindeki altını en küçük zerresine kadar tartar, hesabını ona göre yapar. Hukukçular da önlerine gelen uyuşmazlıklarda adeta bir sarraf gibi terazi kurar ve konu ile ilgili her şeyi terazinin kefelerine koyarak tartar ve bu suretle adil bir karar vermeye çalışır. Hukukçunun yapacağı en küçük bir yanlış, telafisi mümkün olmayan hak kayıplarına yol açmaktadır.

O sebepledir ki idealist bir hukukçu ölçümlemesini terazilerin en hassası ile yapmalıdır ve kararını ona göre oluşturmalıdır. Dünyanın hemen her yerindeki hukukçular teraziyi adaletin simgesi olarak seçmişlerdir. Bu nedenle İşini sıfır hata ile yapmak isteyen bizler ise kendimizi terazilerin en hassasını seçtik ve TÜMHUKUKDERFED’in etrafında bir hak ve adalet akademisi oluşturmaya çalıştık. Diyerek konuşmasına son verdi.

Tüm Hukukçular Federasyonu Başkanı ve Gezer Hukuk ve Danışmanlık Bürosu Sahibi Av.Bulut Müslüm Gezer’i Hasbahçe Gazetesi olarak tebrik ettik ve Gezer Hukuk Bürosu hakkında bilgi aldık…

Gezer Hukuk 2013 yılında  kurulmuştur. Büromuz kurulduğu günden itibaren ulusal ve uluslararası alanında, müvekkil ile bire bir iletişimi, bilgilendirme konusunda hassasiyeti, en iyi hizmeti sunmayı hedefleyen kadrosuyla çalışmalarını sürdürmektedir. Çalışmalarını hukukun çizdiği sınırlar içerisinde, mesleğin çizdiği etik kurallara bağlı olarak, yoğun bir çalışma temposu içerisinde gerçekleştirmektedir. Büromuz, çalışma prensipleri doğrultusunda ulusal ve uluslararası hukuka dair çeşitli alanlarda toplam 7 Avukat, 3 Stajyer Avukat ve 5 diğer personel olmak üzere toplam 15 kişilik bir kadro ile hizmet vermektedir” dedi.

Av. Bulut Müslüm Gezer Kimdir?

İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Marmara Üniversitesi, Galatasaray Üniversitesi ve İstanbul Kemerburgaz Üniversitesinde özel eğitimler aldı. Uluslararası Hukukçu Unvanı sahibi. Tüm Hukukçular Federasyonu Başkanı, Eğitim Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Hukukçular Derneği Genel Başkanlığını ve Uluslararası Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti (UYGAD) Hukuk İşleri Başkanlığını yürütmektedir.

Gezer Hukuk ve Danışmanlık Bürosu
Adres : Esentepe Mah. Milangaz Cd. No:77 Dumankaya Vizyon Residance A2 Blok K.:7 D.:41 Kartal / İstanbul
Telefon : 0216 511 58 98
Gsm : 0532 457 30 09
Danışman : 0 532 064 43 57
Asistan : 0 533 151 41 76
Mail : info@gezerhukukburosu.com

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
5415 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.