logo

Türkiye’ye Parmak Sallayanların Elini Kırarız

Türkiye’ye Parmak Sallayanların Elini Kırarız

Yüzsüzler ve arsızlar bir araya gelmişler, başta söz de müttefikimiz olan Amerika olmak üzere 10 tane büyükelçi baş başa vermiş Türkiye Cumhuriyeti Devletine parmak sallamaya karar vermişler. Neymiş efendim Osman Kavala’yı içerde tutmak Avrupa İnsan haklarına aykırıymış, derhal serbest bırakın diyorlar. Hadi ordan! Türkiye’ye Parmak Sallayanların Elini Kırarız!

Hey zavallı Avrupalılar ve onların ağa babaları Amerika; Türkiye Cumhuriyeti devleti demokratik bir hukuk devletidir. Onun iç işlerine karışmak sizin ne hakkınızdır ne haddinizedir.

Su bulanıkken bir balık tutmak istiyorsunuz. Türkiye’nin ekonomik sorunlarını fırsat bilerek bir KAOS çıkarmak istiyorsunuz ama biz sizin şecerenizi iyi biliriz ve bunları yemeyiz. Biz bu KAOS filmlerini daha önce de seyrettik. Şaşı, şaşı diyeceğinize kör deyin de kurtulun. Ağzınızdaki baklayı çıkartın. Osman Kavala üzerinden, vatan ve millet hainleri olan Selahattin Demirtaş’a ve Can Dündar’a oynamayın.

Biriniz Sevir Antlaşmasını gündeme alırsınız, bir diğeriniz komşumuz Yunanistan’ı silahla palazlandırıp üstümüze havlatmaya çalışırsınız. Lozan’a rağmen burnumuzun dibindeki 12 adaları silah deposu haline getirirsiniz. Ses yok! Anamızın sütü gibi helalimiz olan “mavi vatan”da çalışmalarımızı engellemeye çalışırsınız. Libya ile diyalogumuzu da suç sayarsınız.

Biz sizi biliriz, siz de bizi. Ülkemizin ekonomik sorunlarını fırsat bilip dört koldan ülkemiz üzerinde vesayet kurmak istiyorsunuz. Sizin hesaplarınız rakamlar üzerinde yapılır. Bizim hesabımız yürekler üzerinde. Bu millet ayağında çarıkla, tabağında arpa çorbasıyla savaşlar kazanmış bir millettir. Alevi’si, Sünni’si, Kürdü, Çerkez’i, Boşnak’ı ile bir millettir. Bu millet kendi içinde ayrışır, tartışır, bölüşür ama konu vatan olunca, konu millet olunca tektir ve tek yürek olur. Sizin gibi onunuz değil, topunuz da gelseniz vız gelir, tırıs gidersiniz!

Biz bu toprakları 1071’de vatan edindik, edinmeye de devam edeceğiz. Bu güne kadar yaptığınız tüm KAOS planlarınız zir ü zeber olduğu gibi bu planlarınız da elinizde patlayacak.

Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır. Düşün yakamızdan artık, indirin o sahte maskelerinizi; şapka düştü keliniz göründü, sobelendiniz. Sömürdüğünüz her ülkede sahtekârlığınız artık biliniyor. İnsanlığı rahat bırakın. İnsan gibi yaşayın, sizin de insan gibi yaşamaya hakkınız var. Yaşamak için dünya size de bize de yeter.

Hakkı bilen, hakta kalan insanlıkta buluşmak için hoşça kalın.

Ahmet AL

375 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.