logo

UFO Görünümlü Bulut, Şaşkınlık ve Korku Yarattı

UFO Görünümlü Bulut, Şaşkınlık ve Korku Yarattı

Bursa’da ve Kocaeli’de dün sabah saatlerinde çıkan UFO görünümlü bulutu gören vatandaşlar şaşkınlıklarını gizleyemedi. Hem korktular hem de Rabbine sığınıp dua ettiler.

Güneşin doğduğu anlarda Uludağ’ın ve Koacaeli semalarında UFO görünümlü bulutu gören vatandaşlar bu farklı ana tanıklık etmenin heyecanını yaşadı. Bursa’da ve Kocaeli’de de pek çok vatandaş o anları fotoğraf ve video çekerek kayıt altına aldı ve sosyal medya hesaplarından paylaştı.

Yağmur geleceğine işaret eder

Bulutların önemli anlamlara geldiğini dile getiren uzmanlar, bu tarz bulut oluşumlarının, bölgeye yağmur geleceğine işaret olduğunu ifade etti.

Allah’a sığının, tövbe ve dua edin

Hasbahçe Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İlahiyatçı Yazar Ayetullah Coşkun ise konu hakkında şu açıklamalarda bulundu: “İnsanların günlük hayatta yaşadığı bazı duygular vardır bunlardan birini korku, bir diğerini endişe oluşturur. Korkarken veya endişeliyken insanlar kendilerini kötü hissederler. Bu duygudan kurtulmanın yollarını ararlar. Bunun başında, bu duygudan arınmanın en temelinde dua etmek, tövbe etmek ve Allah’a sığınmak gelir. İnsanlar dua ederek bu korkularını hafifletebilirler. Vatandaşlarımız olağanüstü hallerde, korktuklarında ve endişe duyduklarına Allah’ı ansınlar ve Allah’a sığınsınlar. Besmele çeksinler, kelime-i tevhid, kelime-i şehadet getirsinler. Ayetel Kürsi, Felak, Nas ve İhlas surelerini okusunlar ve Peygamberimize çokça salavat getirsinler” dedi.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » » » » » » » » »
714 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.