logo

Ülkücüyüm Diyen Herkes EVET Der

Ülkücüyüm Diyen Herkes EVET Der

Ülkücüyüm diyen herkes EVET der

MHP Lideri Devlet Bahçeli, “16 Nisan’da milli beka için EVET mührünü vuracağız. Biz Türkiye’nin diriliş ve toparlanmasına evet diyoruz” dedi.

Erzurum’da vatandaşlara seslenen MHP lideri Devlet Bahçeli, “Şimdi soruyorum: Türkiye’ye sahip çıkacak mısınız? Bayrağa vatana sahip çıkacak mısınız?​​” dedi.

“16 Nisan’da milli beka için EVET mührünü vuracağız” diyen Bahçeli, “Ülkücüyüm diyen referandumda EVET der ve demelidir” diye konuştu.

Biz Türkiye’nin diriliş ve toparlanmasına EVET diyoruz

Bahçeli, “Sorumluluk almaktan uzak kalamazdık. Ülkümüzden geri adım atamazdık. Rejimi değil hükümet etme sistemini reforma tabi tuttuk. İlk defa cumhurbaşkanına cezai sorumluluk geliyor. Bunun neresi yanlıştır. Çatışma olmayacak veya en aza çekilecektir. Cumhurbaşkanının bir partiye üye olmasında yanlış yoktur. Hangi cumhurbaşkanı bugüne kadar partisiz hareket etmiştir? Kılıçdaroğlu bu soruya yanıt vermelidir. CHP boşuna uğraşmasın, çamur siyasete saplanmasın. 16 Nisan’da milli beka için EVET mührünü vuracağız. Biz Türkiye’nin diriliş ve toparlanmasına evet diyoruz” dedi.

Etiketler: » » » » »
917 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.