logo

Uluslararası Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti İlk Toplantısını Yaptı

Uluslararası Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti İlk Toplantısını Yaptı

Uluslararası Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti İlk Toplantısını Yaptı

Uygad İlk Toplantısını Yaptı

Uluslararası Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti (UYGAD) Yönetim Kurulu, ilk resmi toplantısını yaptı. Kuruluş tarihinden sonra ilk toplantısını Kartal’daki merkez ofis toplantı salonunda gerçekleştiren UYGAD Yönetim Kurulu, Kurucu Başkan Mehmet Derviş Canbekli başkanlığında bir araya geldi.

Uygad Yönetim Kurulu Toplandı

Canbekli, toplantının açılışında yaptığı konuşmada ilk kez bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadığını söyledi. Üye müracaatları ve bölge temsilcilikleri ile ilgili yönetim kuruluna bilgi veren Canbekli, UYGAD’a gösterilen ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Bazı derneklerin aynı ilçede oturan üyelerini bile bir araya getiremediği bir dönemde UYGAD’ın birbirine çok uzak mesafede olan üyelerinin koşarak toplantıya katılmalarının ilerisi için ümit verici olduğuna dikkat çeken UYGAD Genel Başkanı Canbekli, şöyle devam etti:

Uygad Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Derviş Canbekli

Gösterdiğiniz ilgi ve alakadan dolayı çok teşekkür ediyorum. İlk defa merkez ofisimizde bir araya gelmiş bulunmaktayız. Kiminiz Halkalı, Bahçelievler, Şirinevler, Kağıthane’den, kiminiz, Üsküdar, Ataşehir, Pendik, Kadıköy, Tuzla’dan katıldınız. Hepiniz benim için ayrı bir değersiniz. Bu birliktelik inanıyorum ki Türkiye’de örnek olacaktır. Almanya’dan, Kıbrıs’tan, Azerbaycan’dan, Bursa’dan, Ankara ve İzmir’den, Mersin ve Adıyaman’dan katılım sağlayan arkadaşlarımız olacak. Hepinizin verdiği fikirler çok önemli. Büyük bir cemiyet olma yolunda ilerliyoruz, işimiz pek kolay değil bunun farkındayım ancak birlikten kuvvet doğar. Bu birlik ve beraberlikte sizde var olduğunuz sürece bu cemiyet örnek teşkil edecektir. Tekrar hepinize teşekkür ediyorum.”

UYGAD Toplantı

Genel Başkan Canbekli, konuşmasının ardından yönetim kurulunun fikir ve görüşlerini aldı. Yaklaşık 2 saat süren toplantıda Ramazan ayında bir iftar programında bir araya gelme konusu karara bağlandı.

Uygad Yönetim Kurulu

Toplantıya, Mehmet Derviş Canbekli’nin yanı sıra Bekir Hallaç, Ayetullah Coşkun, Müslüm Aktürk, Ahmet Al, Zafer Kerey, Aydoğan Ahıakın, Abdurrahman Yeşildağ, Mehmet Zengin, Mustafa Hakkı Sezgin, Mustafa Özbay ve Zeki Barut katıldı.

Haber: İslim Kübra CANBEKLİ

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
2156 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.