logo

Urfalı Şair Şükrü Algın, Yaşarken Anıldı

Urfalı Şair Şükrü Algın, Yaşarken Anıldı

Urfalı Şair Şükrü Algın, Yaşarken Anıldı

Kısa adı UYSAD olan Uluslararası Yazarlar Sanatçılar ve Araştırmacı Gazeteciler Derneği, 4 Ağustos 2018 Cumartesi günü Saat 17:00’da Şanlıurfa Mutfak Müzesinde Urfalı Şair Şükrü ALGIN’a bir anma programı düzenledi.

Şanlıurfa Mutfak Müzesinde gerçekleştirilen programa UYSAD üyeleri, şair ve yazarlardan Fuat Kürkçüoğlu, Musa Kaldı, Abdullah Canbeyli, Mehmet Yalçın, Ahmet Nas, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Programın yapıldığı Mutfak Müzesi Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından restore edilip halkın ziyaretine açılan yerel folklorik müzelere önemli bir örnektir.

Programda şair Şükrü ALGIN’ın hayatından ve edebi hayatından örneklere yer verildi. Daha sonra Şair Şükrü Algın kendi sesinden şiirler okudu. Ayrıca programa iştirak eden diğer Urfalı şair ve söz üstatları da çeşitli şiirler okudu.

Programın Ahde Vefa kısmında Şair Şükrü ALGIN’a UYSAD Başkanı Mehmet Sıtkı Aloğlu bir şükran plaketi takdim etti ve “insanlar yaşarken de anılmalıdır” diyerek katılım gösteren herkese teşekkür etti.

Program toplu resimlerin çekilmesi ile son buldu.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
1775 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.