logo

URSIAD’ın Yeni Başkanı Mehmet Yaşar Bahçivan Oldu

URSIAD’ın Yeni Başkanı Mehmet Yaşar Bahçivan Oldu

İstanbul’daki Şanlıurfalı iş insanlarını bir araya getiren URSİAD’da Tüzüklü Olağanüstü Genel Kongre yapıldı. Türkiye Ekonomisine üretime ve istihdama katkı sağlamak için birliktelik ve ortaklık anlayışı ile çalışan URSİAD’ın Tek liste halinde gidilen Olağanüstü Kongresinde Sanayici İş Adamı Mehmet Yaşar Bahçivan başkanlığa seçildi.

URSİAD: Urfalı Sanayici ve İş Adamları Derneği

Kongrede yeni yönetimin seçilmesi dolayısıyla Başkan Mehmet Yaşar Bahçivan teşekkür konuşması yaptı. Bahçivan yaptığı konuşmada, “Yeni Yönetim Kurulu adına URSİAD’IN yönetim sorumluluğunu bize verdiğiniz için sizlere teşekkürlerimizi sunarız. Böyle bir göreve layık görüldüğümüz için Yönetim Kurulu olarak büyük bir mutluluk ve gurur duyuyoruz. Önümüzdeki dönemde URSİAD’da Yönetim Kurulu üyelerimizle beraber azim ve şevkle çalışacağız.” diyerek teşekkür etti.

URSIAD Başkanı Bahçıvan’ın konuşmasının devamında şunları söyledi.

“Milli ve manevi değerlerin bir araya geldiği iş insanlarından oluşan URSİAD olarak, Şanlıurfa’nın iş dünyasını güçlendirmek için çeşitli projeler ve girişimler yürütmek hedeflerimiz arasındadır. Girişimci ruha sahip iş insanlarını destekleyerek, yeni iş fırsatları oluşturmaya odaklanacak, istihdamı artırmak ve bölgesel kalkınmayı teşvik etmek için çabalayacağız. Aynı zamanda, milli ve manevi değerlerimize bağlı kalarak toplumsal sorumluluk projeleriyle Şanlıurfa’nın sosyal dokusuna katkı sağlamayı amaçlıyoruz.”

“İŞ BİRLİKLERİMİZİ ARTTIRACAĞIZ”

“URSİAD olarak, iş dünyasında etkin bir ağ oluşturarak, üyelerimizin işbirliği ve bilgi paylaşımı fırsatlarına erişimini sağlayacağız. Eğitim programları, seminerler ve iş etkinlikleri düzenleyerek üyelerimizin profesyonel gelişimine katkıda bulunacak, yenilikçi iş modelleri ve sürdürülebilir çözümler üzerinde çalışmalar yapacağız. Memleketimiz ve ülkemiz için ekonomik ve sosyal fayda üretmekle birlikte tüm insanlık için de katkı sağlamayı hedeflemekteyiz.”

“SÜRDÜRÜLEBİLİR ÇALIŞMALAR GERÇEKLEŞTİRMELİYİZ”

“Şanlıurfa’nın iş dünyasının büyümesine liderlik ederek, hem bölgesel hem de ulusal düzeyde etkili bir aktör olmak için azimle çalışacağız. Bunları gerek yönetim kurulumuz, gerek önümüzdeki günlerde web sitesinden yayınlayacağımız yüksek istişare kurulumuz ve gerekse üyelerimizle hep birlikte el ele vererek başaracağız. Önümüzdeki dönemde, yenilikçi teknolojileri benimseyerek ve katma değeri yüksek çözümleri kullanarak dijital dönüşümü başarmalı ayrıca bu dönüşüm sürecinde, yenilenebilir enerji ve döngüsel ekonomi bilincini geliştirerek, Avrupa Yeşil Mutabakatına uyumlu ve sürdürülebilir çalışmalar gerçekleştirmeliyiz.”

“HERKESE KAPIMIZ AÇIK”

“Tüm bu süreçlerde karşılaşacağımız zorluklarla mücadele edip, önerilerimizi karar alıcılarla ve kamuoyuyla paylaşıp şeffaf bir yönetim sergileyeceğiz. Yine bu süreçte gönüllü faaliyetlerimize katkı sağlayacak, ülkemize, memleketimize URSİAD çatısı altında hizmet etmek isteyen herkese kapımızın açık olduğunu da belirtmek isterim.”

“DAHA GÜÇLÜ BİR TÜRKİYE DAHA GÜÇLÜ BİR ŞANLIURFA İÇİN ÇALIŞMALIYIZ”

“Güzel ülkemiz ve kadim memleketimiz her şeyin en iyisini hak ediyor. Sonuç olarak, memleketimizin gelişimine katkı sağlamak için elimizden gelenin en iyisini hep birlikte yapacağız. Güven, dürüstlük ve sorumlulukla, birlikte hareket ederek, daha güçlü bir Türkiye daha güçlü bir Şanlıurfa için çalışmalıyız. Buradaki siz kıymetli üyelerimizin ve Dünyanın her yerinde yaşayan kıymetli hemşerilerimin de bu sürece katkıda bulunacağına dair inancımı sizlerle paylaşıyor, bizlere duyduğunuz güven için tekrar teşekkür ediyorum.  İnşallah hep birlikte daha güzel günlere… Hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum” dedi.

Mehmet Yaşar BAHÇİVAN kimdir?

1982 Şanlıurfa doğumlu. Ortaöğretimini Üsküdar Fen Lisesi, Lisans eğitimini ise Sakarya Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği bölümünde tamamladı. Lisans eğitiminin ardından 2004 yılında BVN’de genel müdür olarak göreve başladı.

8 Temmuz 2023 tarihinde gerçekleştirilen Olağanüstü Kongrede URSIAD Yönetimi şu isimlerden oluştu:

YÖNETİM KURULU:

MEHMET YAŞAR BAHÇİVAN     Başkan (BVN)

MEHMET ALİ FİNCAN                Başkan Yrd.             (YAMETAŞ)

MÜSLÜM KAYACAN                   Başkan Yrd.             (BERRAK HUKUK)

EROL AKYÜREK                         Başkan Yrd.             (ÖĞÜT GIDA)

FEHMİ ASLAN                            Başkan Yrd.             (ASLAN ELK.)

ŞAHİN KIRMIZI                           Genel Sek.              (RED PAİNT)

AHMET DAVİZAN              Yön. Kur. Üyesi        (DAVİZAN KUMAŞ)

MEHMET ASLAN                Yön. Kur. Üyesi        (ASPA MÜH.)

AHMET FERHAT GÖÇMEN         Yön. Kur. Üyesi       (MENT KOLEJİ)

MEHMET İPAR                            Yön. Kur. Üyesi       (İPAR YAPI İNŞ.)    

BURAK ÇAVUŞ                            Yön. Kur. Üyesi       (ÇAVUŞ PETROL)

YEDEK LİSTE:

MEHMET ALTUN               Yön. Kur. Ydk. Üyesi        (BEŞLER)

ABBAS PARLAK                           Yön. Kur. Ydk. Üyesi         (ÖZ ÜÇLER OTOMOTİV)

HASAN CÜNEYD BAHÇİVAN       Yön. Kur. Ydk. Üyesi         (BAHAT ELK. EV ALET.)

AHMET ATLIOĞLU                  Yön. Kur. Ydk. Üyesi         (SİGMA GLASS)

İSMAİL YILMAZ                            Yön. Kur. Ydk. Üyesi       (COOKER)

DENETLEME KURULU:

MEHMET UĞUR KIRMIZI Den. Kur. Üyesi                (5K MÜHENDİSLİK)

AHMET BÜYÜKHAN              Den. Kur. Üyesi                (LAVİN PORSELEN) 

ALİ RIZA KÜÇÜKLER              Den. Kur. Üyesi                (NOKTA KOLEKSİYON)

URSİAD TEMMUZ 2023 DENETLEME KURULU YEDEK LİSTE

İBRAHİM HALİL KIRMIZI       Den. Kur. Ydk. Üyesi         (KIRMIZI KARDEŞLER)

CUMA ÖZCAN                      Den. Kur. Ydk. Üyesi         (BRT TECHNOTRADE)

HASAN TAHSİN İNCİ            Den. Kur. Ydk. Üyesi         (İNCİ GIDA)

URSİAD HAKKINDA:

URSİAD (Urfalı Sanayici ve İş Adamları Derneği) 06/12/2017 tarihinde kurulmuş olup Türkiye Ekonomisine üretime ve istihdama katkı sağlamak için önce insan, iyi insan ve çalışkan insan unsurunu öne çıkarma için birliktelik ve ortaklık anlayışı ilkeleriyle yola çıkmış ve iş hayatına ivme katmak için azimle çalışan insanlar topluluğudur.

Haber: M. Sıtkı ALOĞLU

Etiketler: » » » » » » » » » » »
394 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.