logo

Usta Gazeteci Nuh ALBAYRAK’ın “İÇTEN DIŞTAN ENTRİKALAR” Adlı Kitabı Çıktı

Usta Gazeteci Nuh ALBAYRAK’ın “İÇTEN DIŞTAN ENTRİKALAR” Adlı Kitabı Çıktı

Star Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni, Usta Gazeteci, Yazar Nuh ALBAYRAK’ın “İÇTEN DIŞTAN ENTRİKALAR” adlı ilk kitabı KTB Kitabevinden çıktı. Hangi kesimden olursanız olun, Türkiye’nin geleceğini önemseyen herkes bu kitaptaki gerçekleri öğrenmeli ve yeni nesillere aktarmalıdır. Aksi takdirde bu emperyalist zincir hepimizi kuşatacaktır…

Hıyanet zincirinin izini sürdü

İslamiyet’in gelişiyle birlikte Yahudi entrikalarıyla başlayan hıyanet zinciri, Türklerin Müslümanlıkla şereflenmesinden sonra da, Haçlı saldırılarıyla eklenen halkalarlar devam etti. Yakın tarihimizde ise bu mücadele daha ziyade içerideki devşirmeler üzerinden yürümektedir. Bu hıyanet zincirinin yedi yıl boyunca izini süren Nuh Albayrak, mühendis bakışıyla analiz ettiği ibretlik vakaları, derin tarihî vakaları, günümüzdeki sonuçları ışığında yeniden gözden geçirerek gazeteci üslubuyla bu kitapta kaleme almış.

Yedi yıllık bir emeğin ilk ürünüdür

Konu hakkında görüş aldığımız Gazeteci Nuh ALBAYRAK, “Sürekli daralan bu emperyalist kuşatma, geçmişte defalarca yediğimiz darbelerin günümüzdeki izdüşümüdür. Onları anlamadan bunları asla çözemeyiz. Türkiye’yi önemseyen herkesin bilmesi gereken gerçekleri, günümüzde yaşadığımız saldırılar ışığında “tercüme” ederek 4 eserde topladım. Yedi yıllık bir emeğin ilk ürünüdür.

Abdülhamid Han dönemindeki entrikaları anlayamadığımız takdirde bugün karşı karşıya bulunduğumuz içli-dışlı kuşatmayı da anlayamayız” gerçeği bugün daha net olarak ortaya çıkmıştır. Bu yüzden “İÇTEN DIŞTAN ENTRİKALAR” kitabı sadece geçmişte yaşananları anlatan bir tarih kitabı değil, bugün ülkemizin karşı karşıya olduğu milli tehditleri anlama kılavuzudur.

Son üç asırda Müslümanlar ve Türkler nerede ihanete uğramışsa, altında mutlaka İngiltere vardır. Ama İngilizleri tanımak hiç de kolay değil. Çünkü karşınıza hangi kimlikle çıkacakları muamma. Bir bakarsınız mezhep kuran Hempher olur, bir bakarsın muazzam İslami eğitimiyle Arapçayı Türkçeyi ve Farsçayı ana dili gibi konuşan İbrahim Zeki kıyafetleriyle dolaşan John. Sonra Arap Baharı, 15 Temmuz, Gezi Kalkışması derler, altından Haçlı İttifakı çıkar” dedi.

İÇTEN DIŞTAN ENTRİKALAR Kitap Marketlerde Satışa Sunuldu

 “İÇTEN DIŞTAN ENTRİKALAR” adlı kitabı https://www.ktbkitap.com/urun/icten-distan-entrikalar veya 05065999713 nolu sipariş hattından satın alabilirsiniz. Arzu eden okuyuculara da imzalı kitap takdim edilecektir.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

491 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.