logo

UYGAD İstişare Toplantısını Bahçelievler’de Yaptı

UYGAD İstişare Toplantısını Bahçelievler’de Yaptı

UYGAD İstişare Toplantısını Bahçelievler’de Yaptı

UYGAD İstişare Toplantısını Bahçelievler'de Yaptı

Uluslararası Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti (UYGAD) Ağustos ayı istişare toplantısını merkezi Bahçelievler’de bulunan 34 Gündem gazetesinde düzenlenen sabah kahvaltısı programından sonra gerçekleştirdi.

UYGAD İstişare Toplantısı Yaptı
Basınla ilgili çeşitli konuların tartışıldığı programa UYGAD Başkanı ve Mercek Haber gazetesi imtiyaz sahibi Mehmet Derviş Canbekli, 34 Gündem Gazetesinden Bekir Hallaç, Yusuf Hallaç ve Gizem Tavuz, Marmaranın Sesi Gazetesinden Sabahattin Acar, Avam Haberden Mustafa Özbay ve Ayhan Yağız, Hasbahçe Gazetesinden Ayetullah Coşkun, Mercek Haber Gazetesinden Mehmet Zengin, Kırmızı Bülten Gazetesiden Mehmet Remzi Tanış, Pusula Gazetesinden Emin Doğan, Sivas Kangal Dernekler Federasyon Başkanı Bekir Özyurt ve Şanlıurfa Derneği Başkanı Av. Müslüm Kayacan katıldı. Programa katılanlara UYGAD Başkanı Mehmet Derviş Canbekli, UYGAD Rozeti taktı.

UYGAD Başkanı ve Mercek Haber Gazetesi imtiyaz sahibi Mehmet Derviş Canbekli

UYGAD Başkanı ve Mercek Haber Gazetesi imtiyaz sahibi Mehmet Derviş Canbekli toplantıya katılan herkese teşekkür ederek başladığı konuşmasında şunları söyledi; “Bizler basın mensupları olarak çok zor bir mesleği icra ediyoruz, mesleğin zorluğu kadar bizleri cezbeden zevkli bir tarafı da var, UYGAD Basın Cemiyeti olarak gazeteciliğin sorunlarını gidermek ve basın mensuplarının haklarını savunmak için kurulmuş bir derneğiz. Derneğimizin yönetici ve üyeleri arasında gazeteciler, radyo televizyon programcıları, yazarlar ve basın sektörünün içinde hizmet veren arkadaşlar var” dedi.

Canbekli, “Gazetecilik fedakarlık gerektiren bir iştir. Bugünkü toplantımıza arkadaşlarımız Tuzla’dan, Kartal’dan Sultangazi’den, Esenyurt’tan, Sultanbeyli’den, Kağıthane’den ve Bahçelievler’den katıldılar. Arkadaşlarım adına bugün bizi burada ağırlayan 34 Gündem Gazetesi imtiyaz sahibi Bekir Hallaç’a ve gazete çalışanlarına çok teşekkür ediyorum.  Bu toplantımız yakında yapılacak olan genel kurulumuz için bir ön toplantı oldu, katılan tüm arkadaşlara tekrar teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

34 Gündem Gazetesi imtiyaz sahibi Bekir Hallaç
Programa ev sahipliği yapan 34 Gündem Gazetesi imtiyaz sahibi ve genel yayın yönetmeni Bekir Hallaç, “toplantıya katılan tüm gazetecilere kahvaltı programına katıldıkları ve 34 Gündem gazetesinin merkezinde buluştukları için teşekkür ediyor ve şükranlarını dile getiriyorum” dedi.

UYGAD Genel Sekreteri Ayetullah Coşkun
UYGAD Genel Sekreteri ve Hasbahçe Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ayetullah Coşkun, “Her ay düzenli olarak yaptığımız istişare toplantımızı üyelerimizden 34 Gündem Gazetesi imtiyaz sahibi Bekir Hallaç beyin ofisinde yaptık. Kendisine bizleri ağırladığı ve ikramda bulunduğı için teşekkür ediyoruz. Toplantımıza katılan değerli meslektaşlarıma da ayrıca teşekkür ediyorum. ” dedi.

Uygad Başkan Yardımcısı Mehmet Zengin Uygad Başkan Yardımcısı Mustafa Özbay

Uygad Başkan Yardımcısı Bekir Hallaç Uygad Başkan Yardımcısı Sabahattin Acar

Uygad Başkan Yardımcısı Emin Doğan Uygad Üyesi Ayhan Yağız

Her ay farklı bir yerde toplantı yapma kararı alan UYGAD üyelerinin kahvaltı programı ve istişare toplantısı toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

Kanal 34 Program Sunucusu Yusuf Doğmiş

Program sonra UYGAD üyeleri Kanal 34’ü ziyaret edip program sunucusu ve Uygad Üyesi Yusuf Doğmiş’e UYGAD Rozeti taktı.

Kanal 34 TV'yi UYGAD ziyaret etti

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
2270 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.