logo

UYGAD Üyelerine Fethiye’de Tatil Yeri

UYGAD Üyelerine Fethiye’de Tatil Yeri

UYGAD Üyelerine Fethiye’de Tatil Yeri

Kısa adı “UYGAD” olan Uluslararası Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti, çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor…

UYGAD’ın projeleri bir bir hayata geçiyor…

Projeden projeye koşan Genel Başkan Mehmet Derviş Canbekli ve yönetim kurulu üyeleri, UYGAD İzmir Bölge Sorumlusu Gazeteci-Yazar Ali Erturan’ın gayretleri ve girişimiyle UYGAD üyeleri için Muğla’nın Fethiye ilçesinde bir tatil merkezi ile anlaşma sağladı.

Bundan böyle, Fethiye’de tatil yapacak olan UYGAD üyeleri Our Place Otel’de tatillerini indirimli fiyat tarifesi ile sabah kahvaltısı, akşam yemeği, çay ve kahve ikramlarıyla en iyi şekilde yapma imkânına sahip olacak.

FETHİYE’NİN TURİZM ÖZELLİKLERİ NELERDİR?

Fethiye, kelimelerle anlatılamayacak kadar güzelliklerle dolu bir Akdeniz ilçesidir. Eğer bir doğa tutkunuysanız ve yaşamınızda yeni ufuklar keşfetmek için sabırsızlanıyorsanız, tatiliniz için mükemmel bir seçim fırsatınız var. Fethiye’nin doğal cennetinde, birbirinden şirin irili ufaklı koyları, kumsalları, adaları, sıcak iklimi ve bereketli toprakları ile Toros’ların yeşil çam ormanlarının görüntüsü sizi bekliyor. Işıklar kentinde, tatil keyfinizin bir coşkuya dönüştüğünü hissedecek, Ölüdeniz’in turkuaz rengi denizinde yüzüp, Kayaköy’ün tarihi ve mistik havasında huzur bulacaksınız.

TARİH VE KÜLTÜR BAKIMINDAN ÖZELLİKLERİ VAR MIDIR?

Tarih ve kültürün çevredeki doğal güzelliklerle nasıl bütünleşip renklendiğinin tanığı olacaksınız. Fethiye, Türkiye’nin güneybatısında Akdeniz’in Ege ile buluştuğu kıyılarda, Uluslararası Dalaman Havalimanı’na 50 km uzaklıkta yer alıyor. Diğer merkezlerle karayolu ulaşımının kolaylığı, yılın her ayında yolculuğunuzun zevkli ve rahat geçmesini sağlıyor. Doğal limanı ve marinası, deniz yolculuğunu seçenler ve yatçılar için bütün olanaklara sahip. Fethiye’nin 35 km yakınındaki Göcek Koyu ve marinaları da son yıllarda Akdeniz’in yatçılarının en sevdiği uğrak yerleri.

İMZALAR KARŞILIKLI ATILDI…

Üyelerinin en iyi, en güzel ve hesaplı şekilde dolu dolu bir tatil yapmaları için Our Place Otel ile anlaşan UYGAD, şartlarda ve prensipte uzlaşma sağlandıktan sonra imzaya oturdu. Genel Başkan Mehmet Derviş Canbekli ve otel işletmecisi Halil İbrahim Kılıç, ‘’ Hayırlı olsun’’ dilekleriyle sözleşmeyi imzaladı. Canbekli ; “Bu otel artık UYGAD’ın, (Uluslararası Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti) anlaşmalı otelidir” tabelasının otele asılması ile anlaşma tamamlandı. İmzalarla resmileşen UYGAD’ın yeni anlaşmalı tatil merkezi tüm üyelerin de sevgisini ve beğenisini kazandı.

Genel Başkan Mehmet Derviş Canbekli yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“UYGAD Basın Cemiyeti’ni kurduğumuz ilk günden itibaren üyelerimize bir tatil merkezi kazandırmanın önemine değinmiştim. Yaradana şükürler olsun ki bu dileğimiz gerçekleşti. İzmir Temsilci Başkanımız Ali Erturan’a bu görev verildiğinde seve seve yerine getirmeye hazır olduğunu söylemesi açıkça beni mutlu etmişti. Muğla Temsilcimiz Mine Sarmış’ın da desteklerini alarak bu projemizi hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyorum. Üç gün boyunca bizleri mekânında misafir eden aynı zamanda Paraşüt Hocası Halil İbrahim Kılıç’a ve temsilci başkanlarımıza yoğun çabalarından dolayı teşekkür ediyorum. Görev kutsaldır deyip yollara koyulduk ve bir projemizi daha hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Turizm araştırmalarımız bununla kalmayacak ve sürprizlerle devam edecektir inşallah. Hepimize hayırlı olsun” dedi.

“Our Place Otel” UYGAD’ın anlaşmalı tatil merkezi olması aşamasında tabela yapımı ve otel duvarına montaj aşamasında işin takibi açısından hiç bir şekilde Genel Başkan Mehmet Derviş Canbekli ile Star Haber Genel Yayın Yönetmeni ve UYGAD İzmir Bölge Sorumlusu Ali Erturan’ı yalnız bırakmayan ve her konuda yardımlarını eksik etmeyen UYGAD Muğla Bölge Sorumlusu, Ressam ve yazar Mine Sarmış’ın katkı ve emekleri de göz ardı edilemez.

Uygad Genel Başkanı Mehmet Derviş Canbekli üç günlük çalışma sonucu UYGAD camiasına anlaşmalı bir tatil merkezi kazandırdığı için başta UYGAD İzmir Bölge Sorumlusu Gazeteci Yazar Ali Erturan’a ve UYGAD Muğla Bölge Sorumlusu Mine Sarmış’a teşekkürlerini iletti.

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
1504 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.