logo

UYGAD Üyelerine Kuşadası’nda Tatil Yeri

UYGAD Üyelerine Kuşadası’nda Tatil Yeri

UYGAD Üyelerine Kuşadası’nda Tatil Yeri

Kısa adı “UYGAD” olan Uluslararası Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti, çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu sene ikinci tatil yerini üyelerine kazandıran UYGAD’ın projeleri bir bir hayata geçiyor…                                       

Projeden projeye koşan Genel Başkan Mehmet Derviş Canbekli ve yönetim kurulu üyeleri, UYGAD İzmir Bölge Sorumlusu Gazeteci-Yazar Ali Erturan’ın gayretleri ve girişimiyle UYGAD üyeleri için Aydın’ın Kuşadası ilçesinde bir tatil merkezi ile daha anlaşma sağladı.

Bundan böyle, Kuşadası’nda tatil yapacak olan UYGAD üyeleri İniştepe Resort Otel’de tatillerini indirimli fiyat tarifesinden yapacak.

İkinci Bir Tatil Merkezi Kazandırdık

UYGAD Başkanı Mehmet Derviş Canbekli, “Uygad Basın Cemiyeti’ne Muğla Fethiye’deki Our Place Otel tatil yerinden sonra ikinci bir tatil merkezi daha kazandırdık. Aydın’ın Kuşadası İlçesindeki İniştepe Resort Otel, Uluslararası Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti’nin anlaşmalı Kuşadası Tatil Evleri oldu. İniştepe Resort Otel İşletmecisi Sayın Züleyha Durak’a şahsıma ve İzmir Temsilcimiz Ali Erturan adına göstermiş oldukları misafirperverlikten dolayı teşekkür ediyorum. Anlaşmamız tüm UYGAD Basın Cemiyeti’ne ve İniştepe Resort Otel’e hayırlı olsun” dedi.

Teşekkürler Züleyha Durak

UYGAD İzmir Temsilcisi Ali Erturan, “Uluslararası Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyetinin Anlaşmalı Kuşadası Tatil Evleri Olan “İniştepe Resort Otel” İşletmecisi Sayın Züleyha Durak’a, şahsımı, UYGAD Genel Başkanı Mehmet Derviş Canbekli’yi ve Genel Başkanın Asistanı Keriman Altun’u misafir ettiği için, bizlerle en iyi şekilde ilgilendiği için kendisine sonsuz teşekkür ediyorum. Anlaşmanın İniştepe Resort Otel’e ve UYGAD’a hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Sizlerle Gurur Duyuyoruz

İniştepe Resort Otel İşletmecisi Züleyha Durak, “UYGAD Basın Cemiyeti ile yaptığımız anlaşma hem bize hem de UYGAD’a hayırlı olsun. Sizlerle gurur duyuyoruz. Zor iş yapıyorsunuz. Yorgunluğunuzu tatil merkezimizde atmanızı umuyorum. UYGAD Üyelerini ve ailelerini burada ağırlamaktan memnunluk duyacağız” dedi.

Etiketler: » » » » » » » » »
2315 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.