logo

Vakit ENSAR Olma Vaktidir

Vakit ENSAR Olma Vaktidir

Vakit ENSAR Olma Vaktidir

Vakit ENSAR Olma Vaktidir

Ensar Vakfı Kağıthane Şubesi’nin Kağıthane’de bulunan tüm İmam Hatip Okullarında başlattığı ikmal seferberliği devam ediyor.

Namazla Diriliş Ensar Vafı Abdullah Yıldız

Kağıthane İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Ensar Vakfı Kağıthane Şubesi’nin ortaklaşa yürüttüğü “Yeni Bir Medeniyet Projesi” nin bir parçası olan; Abdullah Yıldız ve Zehra Türkmen Hocalarımızın katkıları ile “Namazla Diriliş” seminerleri tüm öğrencileri buluşturuyor. Seminer sonunda tüm öğrencilere birer kitap hediye ediliyor.

Ensar Vakfı Kağıthane Şubesi Aziz Gündoğdu
Ensar Vakfı Kağıthane Şubesi Başkanı Aziz Gündoğdu, ”Yeni Bir Medeniyet Projesi’nin parçası olan seminerlerden önce Eyüp Sultan’da sabah namazı kılıyor sonrasında Nurtepe Sosyal Tesisleri’nde yapılan kahvaltının ardından okullara dönüp yüksek motivasyonla öğrencilerimiz derslerine devam ediyorlar” dedi. Projeleri hakkında bilgi veren Gündoğdu, “Ensar Vakfı Kağıthane Şubesi olarak açıldığımız günden bugüne öğrencilerimizin yanında olmaya devam ediyoruz. Kağıthane bölgesinde bulunan okullara, öğrencilere, gençlere ve halkımıza yönelik hizmetler vermekteyiz. Bunlar; burs, kurs, seminerler, değerler eğitimi, kitaplar, İHO’lara yemek, sosyal yardımlar, Kaymakamlık, Belediye, Milli Eğitim ve Müftülük ile ortak eğitim projeleri, ilçemizde bulunan üniversiteler ile ortak projeler ve yakın zamanda yurt, apart ve gençlere yönelik spor salonlarıdır” dedi.

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
1271 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.