logo

Vali Vasip Şahin Kağıthanelilerle Buluştu

Vali Vasip Şahin Kağıthanelilerle Buluştu

Vali Vasip Şahin Kağıthanelilerle Buluştu

İstanbul Valiliği İlçe Buluşmaları Kağıthane

İstanbul Valiliği tarafından her ilçede haftada bir düzenlenen ilçe toplantılarının dördüncüsü Kağıthane Belediyesi Meclis Salonunda yapıldı. 

Toplantıya İstanbul Valisi Vasip ŞAHİN, Kağıthane Kaymakamı Hasan Göç, Kâğıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, belediye meclisi üyeleri, ilçe kurum müdürleri, STK temsilcileri, üniversite yöneticileri, kamu hastaneleri temsilcileri, özel hastane temsilcileri, spor kulüpleri temsilcileri, muhtarlar, okul müdürleri, okul aile birliği başkanları, oda ve meslek teşekkülleri ile öğrenci meclisi başkanları katıldı.

Vali Vasip Şahin Kağıthanelilerle Buluştu

İstanbul Valisi Vasip ŞAHİN ilçe buluşmalarının önemine dikkat çekerek “Bu toplantıları ilçelerle buluşalım; ilçedeki dertleri, sıkıntıları yerinde görelim; tespitleri burada yapalım ve ilçede yaşayan insanlardan ilk ağızdan görüş alalım diye yapıyoruz. Burada tespit ettiğimiz şikâyetleri, dilekleri, talepleri değerlendirerek gerçekçi plan projelerle hayata geçirelim istiyoruz” dedi.

Şahin, “Bu toplantıların bir başka faydasını da il ve ilçenin buluşması, resmi görevlilerle sivil insiyatif sahibi insanların ya da grupların buluşması noktasında gördük. Daha önceki ilçelerimizde arkadaşlar çok ciddi önemli tespitlerde bulundular, o tespitler bizim için aydınlatıcı ve yol gösterici oldu. Dolayısıyla Kağıthane’nin de özel sıkıntılarını sizlerden dinleyip imkanlar ölçüsünde sıkıntıların giderilmesi yönünde çalışmalar yapmak için buradayız.” dedi.

Vali Vasip Şahin Kağıthane'de

İstanbul Valisi Vasip Şahin’in konuşmasından sonra Kağıthane Kaymakamı Hasan Göç ve Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç’tan da bilgi alan Vali Şahin, daha sonra söz almak isteyen tüm katılımcıları tek tek dinleyerek soruları cevapladı. İl ve ilçe müdürlerinin de hazır bulunduğu toplantıda, ilgili müdürlüklerde katılımcıların sorularına ayrı olarak cevap verdi. Yaklaşık 3 saat süren ve verimli geçen toplantının ardından program sona erdi.

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
1086 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.