logo

Seyrantepe Hastanesi Vatandaşı Mağdur Ediyor

Seyrantepe Hastanesi Vatandaşı Mağdur Ediyor

Seyrantepe Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yönetimi, yaklaşık 1 aydır hasta ve yakınlarını kabul edilebilir bir gerekçe göstermeden mağdur etmeye devam ediyor.

Vatandaşa zulüm etmeyin!

İstanbul Seyrantepe Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin Seyrantepe yönünde ve Ayazağa yönünde araç giriş ve araç çıkış kapıları bulunmaktadır. Bu kapılardan Seyrantepe’ye çıkan hastane ana kapısının araç girişi açık olup araç çıkış yönü her nedende hastane yönetimi tarafından kapatılmıştır.

Hasta ve yakınları Seyrantepe tarafındaki ana giriş kapısından araçlarıyla giriş yaptıktan sonra araç çıkış kapısının barikatlarla kapatılmasından dolayı Ayazağa tarafından araçlarıyla çıkış yapmaları için mecburi yönlendirilmektedir.

Yok böyle bir uygulama! Kabul edilemez!

Konu hakkında görüş aldığımız güvenlik görevlileri hastane yönetiminin almış olduğu bir karar. Giriş yapabilirsiniz ama buradan çıkış yapamazsınız. Barikatlarla kapatılmıştır. Yönetime nedenini sorabilirsiniz dedi.

Mağdur olan vatandaşlar ise Çeliktepe, Gültepe, Seyrantepe, Sultan Selim Mahallesi, Beşiktaş ve yakın ilçelerden geldiklerini Seytantepe tarafı yakın olduğu için oradan araçlarımızla giriş yaptıklarını daha sonra çıkış kapısına geldiklerinde araçlarımızla çıkış yapamadıklarını çıkış kapısı dubalar ve bariyerler ile kapatıldığını, herhangi bir açıklama yapılmadığını, bu engelleme sonucu da Ayazağa tarafından mecburi çıkış yapmak zorunda kaldıklarını, araçlarını hastane dışına park edemediklerini araçlarının çekildiğini ve yolun uzaması sonucu da maddi ve manevi mağduriyet yaşadıklarını dile getirdi.

Mağduriyet Giderilsin Araç Çıkışı Açılsın!

Hasbahçe Gazetesi olarak Seyrantepe Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yönetimi veya Başhekiminden böyle bir yanlış uygulamanın nedenini açıklamasını, vatandaşın mağdur olmaması için Seyrantepe araç çıkış kapısının ivedi açılmasını talep ediyoruz.

Bu mağduriyetin giderilmesi için Sağlık Bakanlığından, İstanbul Valiliğinden, Kağıthane Kaymakamlığından ve Kağıthane Belediye Başkanlığından konuya el atarak ivedi vatandaşa yapılan bu zulme engel olunarak mağduriyetin giderilmesini ve bu keyfi uygulamanın kaldırılmasını talep ediyoruz.

Konun takipçisi olacağımızı kamuoyuna bildiririz!

Hasabahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » » » » » » » » » » »
1497 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.