logo

Vatanını Seviyorsan Dövizini Sat Ekonomiye Kat

Vatanını Seviyorsan Dövizini Sat Ekonomiye Kat

Vatanını Seviyorsan Dövizini Sat Ekonomiye Kat 

vatanini-seviyorsan-dovizini-sat-ekonomiye-kat

İstanbul Kağıthane Esnaf Odaları Platformu, üyelerine çağrıda bulunarak “dövizini sat, ülkeni kazan” kampanyasını başlatarak 9 Aralık Cuma günü Saat:14:00’te üyeleri ile toplu halde döviz satmaya gitti.

Kağıthane esnafı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Döviz yerine Türk Lirası kullanın” çağrısına yeni bir kampanya ile destek verdi. Kağıthane Esnaf Odaları Platformu tarafından ”Vatanını Seviyorsan Dövizini Sat Ekonomiye Kat” sloganı ile bir kampanya başlattı.

doviz-yerine-turk-lirasi-kullanin

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile hükümet yetkililerinin eldeki dövizlerin bozdurulması, TL veya altına dönülmesi yönündeki çağrıları esnafta karşılığını buldu.

Kağıthane’de esnaf döviz bürolarına akın ederken, emekli bir esnafın tek seferde 100 bin dolar ile 10 yaşındaki bir öğrencinin düğün konvoyunda kazandığı 2 doları bozdurması dikkat çekti.

dovizini-sat-ulkeni-kazan

İstanbul Kağıthane Esnaf Odaları Platformu Başkanı Ömer Osmanoğlu, “Sayın Cumhurbaşkanımızın çağrısı üzerine bizde Kağıthane Esnaf Odaları ve esnafları olarak bu kampanyaya “dolarını sat, ekonomiye kat” sloganıyla yola çıktık. Sağ olsun esnaf arkadaşlar bugün bizimle geldiler. Bu milleti Çanakkale’de yenemeyenler, Çanakkale’yi geçemeyenler; Kıbrıs’ta bu milleti yenemeyenler, 15 Temmuz’la bu hain darbe girişimiyle başarılı olamayıp, derslerini aldılar. İnşallah bu ekonomik darbe girişimiyle de başarılı olamayacaklar, bu milletin azmi, şevki bu şekilde olduğu sürece başarılı da olmayacaklar” şeklinde konuştu.

kagithane-belediye-baskani-fazli-kilic-doviz-kampanyasi

Kağıthane Esnaf ve Sanatkarlar Odasının başlatmış olduğu “dövizini sat, ülkeni kazan” kampanyasına Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Çeliktepe Mahallesinde bulunan döviz bürosuna gelerek esnafa eşlik etti.

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç “Tebrik ediyoruz, bir haftadan beri değişik yerlerde esnaflarımız bu kampanyayı sürdürüyorlar, bugün de devam ediyor. Artık döviz bürolarına gittiklerinde Türk Lirası bulmakta zorlanıyorlar, kutluyoruz, destekliyoruz. Tüm STK’lar ve esnaf odalarıyla birlikte bu kampanya içindeyiz” dedi.

Etiketler: » » » » » » » » »
2610 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.