logo

YAĞIŞLAR ÖNCESİ DERE YATAKLARI TEMİZLENDİ

YAĞIŞLAR ÖNCESİ DERE YATAKLARI TEMİZLENDİ

YAĞIŞLAR ÖNCESİ DERE YATAKLARI TEMİZLENDİ

Kağıthane Belediyesi ekipleri Yahya Kemal Mahallesi’nden Şirintepe’ye kadar uzanan Güzeldere Caddesinde dere temizlik çalışması, yol bakım ve çevre düzenlemesi çalışması yaptı.

Kağıthane Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından tamamlanan dere temizliği sayesinde olası taşkınlar önlenerek, vatandaşların mağduriyet yaşamasının önüne geçildi.

GÜZELDERE CADDESİ DAHA GÜZEL OLDU

Çalışma kapsamında dere hattı boyunca korkuluklar onarılarak boyandı, yabani otlar ayıklandı ve dere içinde genel temizlik çalışmaları yapıldı. Ayrıca belediye ekiplerince yol üzerinde sürücülerin ve yayaların ulaşım güvenliğini artıracak yol çizgileri çekildi.

Kağıthane Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü yaptığı dere temizlik çalışmaları ile pis kokulara ve taşkın sıkıntılarına son verdi. Çalışma ile yağışlı havalarda meydana gelebilecek taşkın sıkıntısına karşı önlem alındı.

Elinden gelenin fazlasını yapıyor

Mahalle sakinleri, “Çalışmalardan çok memnunuz. Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin’den Allah razı olsun. Elinden gelenin fazlasını yapıyor. Allah başımızdan eksik etmesin” dedi.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » »
1670 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.