logo

Yalanlarla Dolu Bu Koca Dünya’da, Beni Yalansız Sevdiğin için Teşekkürler ANNE

Yalanlarla Dolu Bu Koca Dünya’da, Beni Yalansız Sevdiğin için Teşekkürler ANNE

Yalanlarla Dolu Bu Koca Dünya’da

Beni Yalansız Sevdiğin için Teşekkürler ANNE

Küçük Yağmur Damlaları Anaokulu hediye

Hamidiye Mahallesinde hizmet veren Küçük Yağmur Damlaları Anaokulu Anneler Gününde anneleri unutmadı.

Kelimelerle anlatılamayan fedakârlık ve karşılıksız sevginin simgesi annelerimize bu güzel günde unutamayacakları anlar yaşatmak isteyen Küçük Yağmur Damlaları Anaokulu, öğrencileri ve öğretmenleri bir ilke imza attı.

Küçük Yağmur Damlaları Anaokulu Küçük Yağmur Damlaları Anaokulu anneler gunu

11 Mayıs 2014 Pazar sabahı palyaçolar eşliğinde hediyelerle gelen çocuklarını, hiçbir şeyden haberi olmayan anneler kimisi pijamalarıyla, kimisi yarı uykulu bir şekilde karşıladı. Çocuklarını karşılarında gören anneler şaşkınlıktan donakaldılar. Gözyaşlarına hâkim olamayarak hediyelerini alan anneler hayatlarında aldıkları en güzel hediyenin ve en güzel sürprizin bu olduğunu belirttiler.

Küçük Yağmur Damlaları Anaokulu el baskısı Küçük Yağmur Damlaları Anaokulu öğrencileri

Küçük Yağmur Damlaları Anaokulu mutfak önlüğü

Kurum müdürü Şükriye Küçük “Annelerin her daim çocuklarını yanlarında hissetmelerini amaçladık ve annelerimizin genellikle en çok vakit geçirdikleri, bize en lezzetli yemekleri hazırladıkları mutfakta kullanabilecekleri mutfak önlüklerini aldık. Önce mutfak önlüklerini boyadık. Nasıl ki annelerin aklı her daim çocuklarında kalıyorsa çocukların da el izlerinin her zaman annelerinde olmasını arzuladık ve çocuklarımıza mutfak önlüklerine el baskısı yaptırdık” dedi.

Etiketler: » » » » » » » » » »
3372 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.