logo

Yaşar Çavdar Kağıthane Belediye Bağımsız Meclis Üyesi Adayı Oldu

Yaşar Çavdar Kağıthane Belediye Bağımsız Meclis Üyesi Adayı Oldu

Kağıthane’nin sevilen işadamlarından Yaşar Çavdar, İlçe seçim kuruluna giderek 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Kağıthane Belediye Meclis Üyesi olabilmek için başvuru yaptı.

Yaşar Çavdar Bağımsız Belediye Meclis Üyesi Adayı olduğunu açıkladı.

31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala adaylar belli olmaya başladı. Yerel seçimlerde ittifak adayları ve partilerinin belediye başkan adayları ve meclis üyesi adayları belli olmaya başlarken bağımsız belediye meclis üyeliği için ilçemiz esnaflarından Yaşar Çavdar adaylığını açıkladı.

İlçe seçim kuruluna resmi başvuruları tamamlayan Çavdar, yerel seçimlerde bağımsız belediye meclis üyesi başvurusu yapan iki adaydan biri oldu.

Partiniz ne olursa olsun, meclis üyeniz Yaşar Çavdar olsun

Konu hakkında görüş aldığımız Yaşar Çavdar, “Kağıthaneli hemşerilerimiz için bağımsız belediye meclis üyeliğiyle yola çıktım. Vatandaşlarımız ile Belediyemiz arasında bir köprü olmak, ilçemize kazandırılacak projelerde tamamen bağımsız şekilde hemşerilerimizin menfaatleri olacak işlerde karar almak ve olmayacak işlerde ise durmak amacındayım. 19 Mahalle muhtarımızla belediye arasında bir köprü olacağım. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin din, dil, ırk, mezhep ayırmaksızın ahlaklı, vatanını seven, millet için, çevresi, ailesi, kendisi için ve en önemlisi insan için çalışması amacıyla yetiştirmek bizim için vazgeçilmez çalışma şuuru olacaktır” dedi.

Çavdar, “Kağıthane’mize olan sevdamızla 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Kağıthane Belediyesi Meclis Üyeliğine Aday oldum. Daha güçlü bir Kağıthane için, Kağıthane’mizin güzel yaşanabilir ve şirin bir ilçe olması için çalışacağım. Tüm Kağıthanelilerin desteğine, duasına ve hizmetine talibim. Partiniz ne olursa olsun, meclis üyeniz Yaşar Çavdar olsun. Rabbim çıkmış olduğumuz bu yolda hayırlısını nasip etsin” dedi.

Yaşar Çavdar Kimdir?

1973 İstanbul doğumlu. Aslen Sinop Gerzelidir. İlk ve ortaöğrenimini Beykoz’da bitirdi. Askerliğini yaptıktan sonra kendi tekstil imalat firmasını açtı. 15 yıl tekstil işi ile uğraştı. 8 yıldır YSR Grup şirketi adı altında emlak, gayrimenkul, inşaat ve taahhüt işleri yapmaktadır. Geçen sene Kağıthane’de Çukurr Lounge ve Takıntı Cafe açıp istihdam sağlayarak halka hizmet etmektedir. 20 yıldır Nurtepe Mahallesinde oturmaktadır. Evli ve 1 erkek çocuk babasıdır.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » »
3513 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.