logo

Yaz, Kağıthane AGD ile Bir Başka Güzel

Yaz, Kağıthane AGD ile Bir Başka Güzel

Yaz, Kağıthane AGD ile Bir Başka Güzel

Anadolu Gençlik Derneği Kağıthane Şubesi, karne sevincini yaşayıp yaz tatiline giren öğrencilerin harika bir yaz geçirmeleri için hem öğrenip hem de eğleneceği “Türkiye’de bir ilk olan akıllı defter sistemi” ile yaz etkinleri programı düzenliyor.

Ramazan bayramı sevincinin akabinde 18 Haziran-3 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek Yaz-etkinlikleriyle; sosyal ve sportif faaliyetler, yarışmalar, Kur’an-ı Kerim, İlmihal, Akaid, nezaket ve görgü kuralları ve Peygamberimizin hayatı gibi başlıklarda verilecek eğitim ve faaliyetlerle genç dimağların gönül ve zihin dünyalarının zenginleştirilmesi planlanıyor.

Kağıthane’de 12 mahallede gerçekleştirilecek yaz etkinliklerine her yıl olduğu gibi bu yılda Kağıthane halkı yoğun ilgi gösteriyor. Toplam 7 hafta sürecek yaz etkinliklerine katılmak için 3. Sınıfı bitirmiş ve 10. Sınıfa geçmemiş öğrenciler kayıt yaptırabilecek.

Kağıthane AGD mahalle bürolarında (Sultan Selim, Çeliktepe, Yahya Kemal, Gültepe, Yeşilce, Şirintepe, Seyrantepe, Hamidiye, Gürsel, Talatpaşa, Mehmet Akif ve Ortabayır) yapılacak yaz etkinliklerine ön kayıtlar www.agdyazet.com adresinden 18 Haziran’a kadar yapılabilinecek.

Kağıthane’de bulunan camilerde ve bürolarında eğitim alan öğrencilere yönelikte yarışmalar düzenlenecek. Yarışmada dereceye giren gençler, Yaz-et kapanış programında ödüllerini alacaklar.

Anadolu Gençlik Derneği Kağıthane İlçe Başkanı Cihan Koçyiğit, Gençlerimiz bizim gözbebeğimiz ve geleceğimizdir. En hayırlı yatırım insan yetiştirmektir. Yarınlara emin adımlarla yürümek gençliğimizi önce ahlak ve maneviyat düsturuyla yetiştirmekten geçer. Biz senelerdir yaptığımız çalışmalarla halkımızı hiç yanıltmadık bu sebeple göz bebeği olan evlatlarınızı Yaz etkinliklerimize davet ediyoruz” dedi.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
1853 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.