logo

Yaz Spor Okulları Rekor Katılımla Açıldı

Yaz Spor Okulları Rekor Katılımla Açıldı

Yaz Spor Okulları Rekor Katılımla Açıldı

yaz spor okulları acilis

Kağıthane Belediyesi’nin öğrencilerin boş vakitlerini spor yaparak değerlendirmeleri amacı ile gerçekleştirdiği yaz spor okullarının açılış töreni renkli görüntülere sahne oldu.

Açılış töreninde Karizma Show ekibinin aletli jimnastik ve basketbolu bir araya getirip hazırladıkları gösteri büyük beğeni topladı.

Hasbahçe Stadı’nda düzenlenen programda öğrencilere yaz döneminde kullanacakları çanta ve spor kıyafetleri hediye edildi.

yaz spor okulu

Kağıthane Kaymakamı A.Akın Varıcıer “Karnelerini alan öğrencileri tebrik etti. Öğrencilere tatilinizi aktif sporlarla veya kitap okuyarak geçirip dinlenebilirsiniz” dedi.

yaz spor kulu

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, ”Karnelerini alan öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Bütün bir yıl boyunca derslerine çalıştılar ve başarılarıyla bizleri mutlu ettiler” diyerek yaz spor okullarının öğrenciler için önemine değinerek Yaz spor okullarına kayıt yaptıran çocukların kendilerine verilmiş değerli emanetler olduğunu söyleyen Başkan Kılıç, ”Öğrencilerimizin değerli aileleri bizlere güvenerek, çocuklarını emanet ettiler. Bu emanet ve güven bizler için çok önemli. Çocuklarımız sağlıklı bir yaşam için spor yaparken, arkadaşlarıyla birlikte tatillerini en iyi şekilde değerlendirecek” şeklinde konuştu.

Kağıthane’de ikamet eden 5-16 yaş arası çocukların yaz tatillerini daha verimli şekilde değerlendirmelerini sağlamak amacıyla hayata geçirilen yaz okullarının mayıs ayında başlayan kayıt alımlarına 1500 öğrenci başvurdu.

Haziran – Ağustos  2014 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan yaz spor okullarına kayıt yaptıran öğrenciler futbol, basketbol, voleybol, jimnastik ve spor akademilerine hazırlık kategorilerinde eğitim görecek. Üniversitelerin spor akademisi bölümlerine hazırlanan lise ve dengi okul mezunu öğrenciler ücretsiz olarak atletizm derslerinden yararlanabilecek.

Hafta içi evlerinden servislerle alınarak eğitim görecekleri alanlara getirilecek çocuklara tecrübeli eğitmenler tarafından spor dersleri verilecek.

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » »
1553 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.