logo

Meral Akşener ve Ekrem İmamoğlu’ndan Saraçhane’de Tiyatro

Meral Akşener ve Ekrem İmamoğlu’ndan Saraçhane’de Tiyatro

Ekrem İmamoğlu ve Meral Akşener’in Sarılması!

Hiç değilse bir insana sarılabilmeyi öğrenseler!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na verilen hapis ve siyaset yasağı sonrası odasında Meral Akşener ile kararı kutluyormuş gibi gülümseyerek kucaklaşması sosyal medyada tartışma konusu oldu! Hele ki “yeni başlıyoruz” ifadelerinin kullanılması dikkat çekti!

Ceza ile gelen mutluluk

Dünyanın neresinde görülmüş Allah aşkına hakaret davasından iki yıl yedi ay ceza alacaksın sonra da mutluluktan şov yapacaksın ve kankan Meral Sultan’a sarılıp gülücükler atacaksın.

Mal bulmuş mağribi gibi de hemen fırsata çevirip meydanlarda siyasi rant devşirmeye çalışacaksın. Genel Başkanının Almanya’da olmasını fırsat bilerek yoldaşınla siyasi şovda buluşacaksın.

Millet bunları yemiyor artık efendiler.

Millet de biliyor bu davanın daha bitmediğini, istinat ve Yargıtay kararlarına açık olduğu bu karar kesin bir karar olmadığını. Yahu insaf yarın Yargıtay’dan geri dönerse milletin yüzüne nasıl bakacaksınız. Kaldı ki bu dava siyasi bir dava değil, ahlaki bir davadır. Neden hemen siyasi arenaya çevirdiniz?

Kendi parti içi çekişmelerinize milleti kurban ederek meselenizi çözmeye kalkmayın. Bakın bir gecede insanlar milyarlarını kaybetti, borsa düştü ticaret endişelere girdi.

Siyasi ikbaliniz için milleti yakmayın, samimi olun yeter yoksa millet sizi siyasetten siler!

Aklımızla oynamayın!

Samimiyet erdemliğin ta kendisidir.

Kalın sağlıcakla.

Ahmet AL

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » »
370 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.