logo

Yeni Bir Başlangıç için Hasbahçe Gazetesi

Yeni Bir Başlangıç için Hasbahçe Gazetesi

Yeni Bir Başlangıç için Hasbahçe Gazetesi

hasbahce dikey logo

Biz geldik! Gıcır gıcır sayfalarımızla, hem yerel haberler, hem bilgi içerikli sayfalarımızla tamda yerel gazetecilik bitti denen dönemde “iyi” olanı yeniden hatırlatmak için geldik. Bu ilçe gençleriyle şekillenen, gençleriyle kalbi çarpan bir ilçe. Atılan her adım, yapılan her hizmet onların yarınlarına kalacak bir iz.

Bu yüzden İlçe Kaymakamlığının, Milli Eğitim Müdürlüğünün, Belediyenin gençlikle ilgili bir yatırım yapmasından, bir cümle kurulmasına kadar her aşama aynı titizliği hak ediyor. Bu titizlikle düşünen, hareket eden insanlar yatırımların yanına iyi cümleleri, fikirleri de ekliyor. Oradan yeni projeler, yeni yatırımlar çıkabilsin diye.

Kağıthane’de herkes mutlu olmak istiyor.

Kağıthane için olumlu-olumsuz söylenmiş, söylenebilecek çok şey var.

Duyduk, gördük… Klişeleşmiş cümleler yanı başımızda “dere yataklarındaki imar durumu, bu yolların hali ne olacak, trafik ve otopark, kentsel dönüşüm, bilgi evleri, mahalle konakları, her şey yazıldı, söylendi” makamında çınlatıyor kulaklarımızı. Yarınlarımızın umudu, geleceğimizi inşa edenler, enerjinin, coşkunun, İstanbul’un başkenti Kağıthane diyenler bir yana, bir de “ne olacak bu Kağıthane’nin hali” diye dert yananların tarafı var. Biz her zaman çalışmayı bir ibadet sayan, vicdanın sesini dinleyenlerin çok şeyi değiştireceklerine dair umut taşıyanlardan olduk.

Kağıthane’de bir tarafta modern dünyanın çok katlı soğuk vadileri yapılırken, Diğer tarafta başımızı sokacak bir evimiz olsun mantığıyla yapılan binalar göze çarpıyor.

Biz ise alternatifler arasında kendisini mutlu edeni seçebileceği bir saha oluşturmaya çalışıyoruz. Bütün bu tanımlamaların ötesinde sınırlandırmadan, kasmadan “bir de böyle bir şey var” deyip başınızı başka bir yöne daha çevirmenizi istiyoruz sadece.

Hasbahçe Gazetesi, Kağıthane’nin ve burada yaşayan tüm halkların önemini çok iyi bilen biri olarak her işi Allah rızası için yapan, halka hizmet Hak’ka hizmet anlayışıyla çalışmalar yapanlara hassasiyet gösteriyor. Bu hassasiyetin ürünü olan gazetemiz ilk sayısıyla şimdi okuyucu karşısında. İlerleyen sayılarda Kağıthane’yi ilgilendiren her konuda hem rehberlik etme, hem yapılan tüm güzel işleri paylaşmada, hem de keyifle okuyabileceğiniz bir gazete olma hedefiyle yola çıkıyoruz.

Kimbilir belki de Kağıthanelilerin projelerinin hayat bulacağı bir gazetece olacak. Müzikten sinemaya, eğitimden spora kadar bir gencin hem fikir dünyasına hem de sosyal yaşamına yapabileceği katkılar bu sayfalarda gizli.

Umutlarımız daha iyi bir Kağıthane için. Bırakacağımız izlerle yola çıkacaklar olacağını biliyoruz. Sorumluluğumuzun, üzerimize yüklenen misyonun farkındayız. Gazete ekibimiz bu sorumluluğu hayatının her anına taşıyabilmiş arkadaşlarımızdan oluşuyor. Bir sonraki sayıda buluşmak dileğiyle…

Etiketler: » » » » » » » » » »
1615 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.