logo

Yeniden Refah Partisi Kağıthane 1.Olağan Kongresini Gerçekleştirdi

Yeniden Refah Partisi Kağıthane 1.Olağan Kongresini Gerçekleştirdi

Yeniden Refah Partisi Kağıthane 1.Olağan Kongresini Gerçekleştirdi

Merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın oğlu Dr. Fatih Erbakan tarafından 23 Kasım’da kurulan ve kısa sürede adından sıkça söz ettiren Yeniden Refah Partisi, 5 Mayıs’ta yapılacak olan Büyük Kongre öncesi il ve ilçe kongrelerini tamamlamaya hızla devam ediyor…

Yeniden Refah Partisi Kağıthane İlçe Başkanı Ömer Yıldız Oldu

Yeniden Refah Partisi Kağıthane İlçe Başkanlığı 1.Olağan Kongresini 17 Mart 2019 Pazar Günü Saat:16.00’da Kağıthane Gürsel Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. Tek aday ile sandığa gidilen seçimde, tüm delegelerin oylarını alan Ömer Yıldız başkan seçildi.

Kağıthane Belediyesi Gürsel Kültür Merkezinde gerçekleşen kongreye Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Cengiz Zor, Yeniden Refah Partisi İstanbul İl Başkanı Hüseyin Terzi, Yeniden Refah Partisi Genel Merkez Kurucu Üyesi Mahmut Altunsoy, Erbakan Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Cemil Ünal, Yeniden Refah Partisi Fatih İlçe Başkanı Hüseyin Velioğlu, Yeniden Refah Partisi Beşiktaş İlçe Başkanı Osman Topak, 1994 dönemi Kağıthane Belediye Başkan Yardımcısı ve İl Kurucu Üyesi Mustafa Kadal, Yeniden Refah Partisi İstanbul İl Başkan Yardımcısı Mahmut Gülbey, Yeniden Refah Partisi İstanbul İl Yönetim Kurulu üyesi ve Bölge Başkanı Orhan Çağlayan, AK Parti Kağıthane İlçe Başkan Yardımcısı Mesut Güven, Yeniden Refah Partisi İstanbul Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Dönmez ve yardımcısı Kadir Ayan, Yeniden Refah Partisi Eyüp Gençlik Kolları Başkanı Ertekin Öztürk, Çeliktepe Mahallesi Muhtarı Ahmet Karamanlı, Gürsel Mahallesi Muhtar Adayı Sezayi Eğri, yerel basın ve partililer katıldı.

Divan Heyetinin oluşturulmasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşına geçildi. Divan Kurulu Heyeti’ne Mehmet Ali Koçer, Cemil Akcan ve Serkan Kaya seçildi. Divan Kurulu Başkanı Mehmet Ali Koçer, kendilerine iletilen tek listedeki isimleri okuyarak oylamaya gitti. Yapılan oylama sonucu başkanlığa Ömer Yıldız seçildi.

Kongreye katılamayan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan telgraf göndererek şunları söyledi: “Büyük Kongre çalışmalarımızdan dolayı kongrenize katılamıyorum. Tarihimiz boyunca Kağıthane her zaman Milli Görüşün kalesi konumunda olmuştur. İnşallah Yeniden Refah Partisi sayesinde yine en büyük başarılara imza atarak Kağıthane İlçemizde Milli Görüşü hak ettiği noktaya yükselteceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle kongremizin Türkiye’mize, insanlık ve İslam alemine hayırlar getirmesini diler, şahsınızda tüm misafirlerimize selamlarımı hürmetlerimi sunarım”

Cihanda Adil Bir Düzenin Kurulması İçin Yeniden Refah Partisi

Yeniden Refah Partisi Kağıthane İlçe Başkanlığına seçilen Ömer Yıldız yaptığı teşekkür konuşmasında “Değerli Kağıthaneliler. Yeniden Refah Partisi Kağıthane İlçe Başkanlığımız sizlerin oyları ile 1. Olağan Kongresini gerçekleştirdi. Oylarınızla bizleri seçtiğiniz için hepinize teşekkür ederim. Biz bugün Rahmetli Erbakan hocamızın yakmış olduğu meşalenin altında tekrar toplanarak Hakkın hâkim olması için sizlerin de desteğiyle mücadele edeceğiz. Cihanda adil bir düzenin kurulması için Yeniden Refah Partisi olarak kolları sıvayarak, besmele çekerek bu çileli ve meşakkatli yola çıkmaya talip olduk. İman varsa imkânda vardır hakikati, ilk hedefimiz ve misyonumuzdur” dedi.

Kavga eden ve çatışan değil uzlaştırıcı ve birleştirici siyaset yapacağız

Yıldız, “Milli görüşün söylemi Yeniden Büyük Türkiye ve yaşanılabilir bir dünya sevdasıdır. Bu manada Muhterem Genel Başkanımız Sayın Dr. Fatih Erbakan liderliğinde milli görüşün ikinci 40 yılına hizmet etmek için Bismillah deyip bizde varız diyoruz. Ayrıştırıcı değil birleştirici olmaya, ötekileştirmeden, kutuplaştırmadan 82 milyonun tamamını kucaklayan, liyakati ön planda tutan, emaneti ehline veren bir anlayışı hâkim kılmak için siyaset yapmaya talibiz. İkinci 40 yılda nerede kalmıştık diyerek önce ahlak ve maneviyat temelini ön planda tutarak, ülkemizin içinde bulunduğu ağır durumdan kurtarmak için inançlı kadroların omzunda bu güzel ülkemize hizmet etmek için bizlerin de yapacak çok işleri var. Artık duracak bekleyecek vakit yok. Kavga eden ve çatışan değil uzlaştırıcı ve birleştirici siyaset yapacağız. Doğru yapılanları takdir edeceğiz, eksikleri tamamlayacağız, yanlış yapılanları ise düzelteceğiz çünkü bu ülkede yapacak çok işimiz var. Bu çıktığımız yolda Rabbim ayaklarımızı sabit kıl ve bizleri inananların yolundan ayırma. Zafer inananlarındır ve zafer yakındır. Muhakkak ki Hak gelecek batıl zail olacak. Bu duygu ve düşüncelerimle Yeniden Refah Partisi Kağıthane 1. Olağan Kongremize katılımlarınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Bundan Sonraki İlk Seçimlerde Yeniden Refah Partisi Kadroları İş Başına Gelecektir

Daha sonra kürsüye gelen Yeniden Refah Partisi İstanbul İl Başkanı Hüseyin Terzi, “Hepinizi saygı ve muhabbetle selamlıyorum. Cenab-ı Allah kongremizi hayırlara vesile kılsın. Kağıthane’de bugün besmelesini çekmiş olduğumuz bu tarihi günün -milat olarak- bundan sonra da anılmasını nasip etsin. Türkiye’de kongrelerimizi tamamlamaya çalışıyoruz. 23 Kasım tarihinde Genel Başkanımız Dr.Fatih Erbakan’ın açıklaması ile Yeniden Refah Partisinin kuruluşunu gerçekleştirdik. Bugün gelinen nokta itibari ile 65 il teşkilatımızı 500’e yakın ilçe teşkilatımızı oluşturmuş durumdayız. İlçe kongrelerini tamamladıktan sonra 14 Nisan’da İl Kongremizi, 5 Mayıs Pazar günü de Büyük Kongremizi gerçekleştirerek meydanlara ineceğiz. Seçim döneminde kurulduk. İki hafta sonra yerel seçimlerle karşı karşıyayız. Şuan diğer siyasi partilere bir zaman verdik. Bu seçim, onların son bir şansı. İnşallah bundan sonraki ilk genel seçim olmak üzere ve bir sonraki yerel seçimlerde burada çektiğimiz samimi besmelenin neticesinde ve samimi çalışmalarımızla hem Kağıthane’yi hem İstanbul’umuzu hem de Türkiye’yi yeniden ayağa kaldıracak Yeniden Refah Partisi kadroları iş başına gelecektir. Çünkü biz biliyoruz ki ne kadar gayret edersek Cenab-ı Allah bizlerin çalışmalarını o kadar bereketlendirecektir. İnşallah projelerimizi hayata geçireceğimiz günleri de sizlerle birlikte yaşayacağız. Hepinize katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Kongremiz hayırlara vesile olsun. Hepiniz Allah’a emanet olunuz” dedi.

Biz Güçlü ve Adil Bir Teşkilat Olacağız

Son olarak kürsüye gelen Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Cengiz Zor, “İstanbul’umuzun Kağıthane ilçesinde yüreğinde iman taşıyan milli görüşçülere selam olsun. Selam, Allah’ına hakiki kulu olan, Resullah’a hakiki ümmet olan bu güzide topluluğun üzerine olsun. Kağıthane Kongremizin hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyorum. Değerli arkadaşlar İstanbul ayağa kalkmazsa, Anadolu ayağa kalkamayacak. O yüzden sizlerin görevi iki kat daha fazla. Çünkü Ümmet-i Muhammedin gözü İstanbul’da. Ona göre daha çok çalışacağız. Bizler mana âleminin ikliminin çocuklarıyız, bu medeniyetin insanlarıyız, ceddimizin, İslam âleminin yaptıkları önümüzde biz bunlara sımsıkı sarıldığımızda Allah’u Teala bize yol açar. Biz güçlü bir teşkilat olacağız. Bizler iyiliklerin oluşması ve kötülüklerin ortadan kalkması için bir vücudun azaları gibi bir araya gelip, yekvücut şekilde mücadele edeceğiz. Emin olun ki Allah (c.c.) çalışmalarımızı bereketlendirecektir. Allah ve Resulünün ortaya koymuş olduğu çizgi ve üslupla insanlara en güzel şekilde yaklaşmayı ön planda tutup bu çalışmalarımızı nihayete erdireceğiz. Rabbim yar ve yardımcımız olsun. Katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

Kongre çekilen hatıra fotoğraflarının ardından sona erdi.

Yeniden Refah Partisi Kağıthane İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu Listesi:

Asil Üyeler: Adem Sayduman, Ahmet Öztürk, Birol Başar, Burhan Can, Bünyami Sivaslı, Cemil Akcan, Ersin Çakmak, Fuat Gögen, Mesut Çakmak, Murat Gögen, Osman Söylemez, Özcan Akkoyun, Recep Kılıçlı, Ruhi Başay, Uğur Öztürk

Yedek Üyeler: İbrahim Öztürk, Raif Öztürk, İsmail Çelebi, Murat Güzel, Serkan Sayduman, Recep Muntazam, Müslim Demir, Dursun Sayduman, Mehmet Şeker, Muhammet Furkan Çetin, Yavuz Alkış, Muhammed Enes Özlü, Murat Durdu, Emrah Ekici, Hakkı Koçer

İl Delegeleri Asil: Adem Sayduman, Ahmet Öztürk, Ayşe Göktaş, Burhan Can, Bünyami Saivaslı, Cemil Akcan, Ersin Çakmak, Fuat Gögen, Havva Öztekin, Mesut Çakmak, Murat Kurşun, Mustafa Kadal, Osman Söylemez, Ömer Yıldız, Özcan Akkoyun, Raif Öztürk, Recep Kılıçlı, Uğur Öztürk

İl Delegeleri Yedek: Birol Başar, İsmail Çelebi, İbrahim Öztürk, Ruhi Başay, Muhammed Enes Özlü

Hasbahçe Gazetesi olarak Yeniden Refah Partisi Kağıthane İlçe Başkanı ve yönetim kurulu üyelerini tebrik ediyor. Yeniden Refah Partisi Kağıthane İlçe Başkanlığının Genel Kurulunun hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Haktan niyaz ediyoruz.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
3354 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.