logo

YENİDEN REFAH PARTİSİ KAĞITHANE’DEN KONGREYE DAVET

YENİDEN REFAH PARTİSİ KAĞITHANE’DEN KONGREYE DAVET

31 Mart 2024 Yerel Seçimleri öncesi kongrelerini gerçekleştirmeye hazırlanan Yeniden Refah Partisi Kağıthane İlçe Başkanlığı, 15 Ekim Pazar günü Saat: 16.00’da Merkez Mahallesi Yeni Kültür Merkezinde 3. İlçe Kongresini gerçekleştirecek.

FATİH ERBAKAN KONGREYE GELECEK

Konu hakkında görüş aldığımız Yeniden Refah Partisi Kağıthane İlçe Başkanı Muhsin ÇİFT, “15 Ekim 2023 Pazar günü Saat 16:00’da Kağıthane Yeni Kültür Merkezinde gerçekleştireceğimiz 3. Olağan Kongremize inşallah Yeniden Refah Partisi Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan da katılım sağlayacaktır. 3. Olağan Kongremize tüm Kağıthaneli hemşerilerimiz davetlidir” dedi.

Milletimiz için biz varız

Yeniden Refah Partisi Kağıthane İlçe Başkanlığı olarak sahada yaptıkları çalışmalardan da bahseden Yeniden Refah Partisi Kağıthane İlçe Başkanı Muhsin ÇİFT, “Kağıthane’de sokaklarda vatandaşlarımızdan oldukça güzel geri dönüşler alıyoruz. Vatandaşların bize olan teveccühlerinin oldukça olumlu yönde olduğunu görüyoruz. “Milletimiz için biz varız” sloganımızla özellikle stand çalışmalarında güzel geri dönüşler alıyoruz.

Kongre hazırlıklarımız da oldukça iyi gidiyor. Kağıthane İlçe Başkanlığı olarak 3. kongremizi gerçekleştirecek olmanın heyecanı içerisindeyiz. 3. Olağan Kongremize tüm Kağıthaneli hemşerilerimizi aramızda görmekten mutluluk duyarız” dedi.

Üye Ol Refah Gelsin

Çift, “Değerli Kağıthaneliler, herkesin Refah’ı için çalışan Yeniden Refah Partimize üye olmanız gücümüze güç katacaktır, birlikte Yeniden Büyük Türkiye’yi, Yaşanabilir Türkiye’yi, Yeni ve Adil Bir Dünya’yı kurmak için çalışacağımızdan dolayı heyecanlıyız. Yapmanız gereken eğer başka bir siyasi partide üyeliğiniz varsa E-Devlet linkinden üyeliğinizi sonlandırmanız ve aşağıdaki linkteki bilgileri doldurarak Yeniden Refah Partimize üye olmanızdır. Değerli Kağıthaneliler siz de üye olun refah gelsin” dedi.

Üye Olmak için >>> https://parbis.yenidenrefahpartisi.org.tr/#/online/uye

 Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » » » » » » » » » »
623 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.