logo

Yeniden Refah Partisi Kuruldu

Yeniden Refah Partisi Kuruldu

Yeniden Refah Partisi Kuruldu

Eski başbakanlardan Necmettin Erbakan’ın oğlu Dr. Fatih Erbakan, 23 Kasım Cuma günü Hacı Bayram Veli Camiinde Cuma namazı sonrası “Yeniden Refah Partisi ” adıyla parti kurduklarını açıkladı.

Artık vakit tamam, vakti geldi

Dr. Fatih Erbakan, Hacı Bayram Camiinde 23 Kasım’da cuma namazı kıldı ve Hacı Bayram-ı Veli Türbesi’ni ziyaret etti. Namazın ardından cami çıkışında gazetecilere açıklama yapan Erbakan, “Artık vakit tamam, vakti geldi” demek için toplandıklarını söyledi.

Yeniden Refah Partisi hayırlı olsun

Erbakan, “Yıllardır özlemle, heyecanla beklenen Yeniden Refah Partimizi bugün resmen kurduğumuzun müjdesini veriyorum. Yeniden Refah Partisi’nin hayırlı olması temenni ediyorum. Milletin büyük ilgisine, teveccühüne layık olacağız” dedi.

Partinin kuruluş dilekçesinin İçişleri Bakanlığına teslim edildiğini ifade eden Erbakan, yılların özleminin dindirileceğini söyledi.

Bugün İslam âlemi, Türk milleti için tarihi bir adım attık

“Yeniden Refah Partisi olarak bizler, kavga etmek, çatışmak, cezalandırmak, yıkmak için gelmiyoruz” diyen Erbakan, şöyle devam etti: “Bizler, bugüne kadar yapılan bütün hayırlı hizmetlere teşekkür etmek, bu hayırlı hizmetleri yapanları tebrik etmek, yapılan hizmetleri görmek ve takdir etmek için geliyoruz. Bununla birlikte eksikleri tamamlamak, eksik yapılanları nihayete erdirmek için geliyoruz. Yine bununla birlikte yanlışları da doğrusunu ortaya koyarak düzeltmek için geliyoruz. Yapılan hizmetlere teşekkür edeceğiz, takdir ve tebrik edeceğiz, eksikleri tamamlayacağız, yanlışları da davamıza, istikametimize uygun doğrularla düzelteceğiz. Bugün İslam âlemi, Türk milleti için tarihi bir adım attık. Bu adımın bir dönüm noktası olarak tarihte yer alacaktır”

Partinin Kurucular Kurulu üyelerine teşekkür eden Erbakan, Sultan Abdülhamit Han’ın torunu Abdülhamit Kayıhan Osmanoğlu’nun da kendileriyle beraber olduğunu aktardı.

Artık umut, çare, alternatif var. Artık Yeniden Refah var

Erbakan, “Bugün milletimize Yeniden Refah Partimizin müjdesini verirken ehvenişerler yerine artık hayrın kendisinin meydana çıktığının müjdesini veriyoruz. Bugün milletimize çaresizlik, umutsuzluk, alternatifsizlik döneminin sona erdiğinin müjdesini veriyoruz. Bugün milletimize asli yuvamıza dönüşün başlangıcının müjdesini veriyoruz ve ‘Artık umut, çare, alternatif var, artık Yeniden Refah var’ diyoruz” dedi.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » »
2154 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.