logo

Yenilenmek İçin Doğru Adres: Delta Spa & Hamam

Yenilenmek İçin Doğru Adres: Delta Spa & Hamam

İstanbul’un tarihi ve mistik havasının hissedildiği Kağıthane’de “Delta Hotels by Marriott İstanbul Haliç” otelin içinde yer alan Delta Spa & Hamam; zor, yorucu ve stresli bir günün ardından bedene ve ruha dinginlik veriyor ve enerji katıyor…

Yüzme Havuzu

Su sakinlik ve dinginlik veren, vücut ağrılarını hafifletme de yardımcı olan en rahatlatıcı araç olarak kabul ediliyor. Yüzme ise suyun gücüne karşı koyarak kasları çalıştıran ve diğer tüm klasik egzersizlerden, kalori harcama ve kas çalıştırma açısından üstün olarak görülüyor.

Yüzme havuzunun sıcaklığı 28-30 derece ılıktır. Havuzun büyüklüğü 8 x 20 metre, derinliği ise 1.5 metredir. Önce sıcak bölümlerin kullanılmasını ( sauna, buhar odası, hamam) sonra ılık alanlardan yararlanılmasını önerilmektedir.

Türk Hamamı

Türk kültüründe çok önemli bir yeri olan hamam, sağlığımıza etkileri ile gerçekten çok faydalıdır. Hamamda, sıcak hava ve buharın etkisi ile vücudunuzda gözenekleri dolduran tüm kirler yumuşar. Yapılan kese ile tüm gözenekler açılır. Böylece hem cildiniz ölü deriden arınır hem de daha fazla oksijen alır. Hamam, kas gerginliklerini ve ağrılarını giderir, kısıtlı eklemleri açar, lenf sistemi temizliğini ve kan dolaşımını artırır. Astım yada alerjik durumlardan dolayı oluşan sinüs tıkanıklıklarını azaltır, cildin genç ve taze kalmasını sağlar.

Kendinizi Ödüllendirin

Sauna içerisinde sıcak ve kuru havanın bulunduğu ,insanların hareket edebilecekleri kadar büyüklüğü olan ahşaptan yapılmış bir çeşit sıcak hava banyosudur. Genel olarak saunada sıcaklık 40 ile 90 C derece arasındadır. Sıcaklık tavan yüksekliğinde 100 C dereceyi bulur.

Buhar Odası

Buhar Odası, vücut toksinlerinden arınmanın en basit yoludur. Bu yolla, cildin gözenekleri açılır, milyonlarca ter bezesi salgılama yapmaya başlar.

Ruhuzu Şımartın

Kadınlar, erkekler, genç ve yaşlı herkes için harika masaj seçenekleri sunan Ayazma Caddesi’nde yer alan Delta Spa & Hamam’daki masaj sonunda ne yorgunluğunuz ne de gerginliğiniz kalacak, hayat enerjiniz tam olacak!

Kendinize Zaman Ayırın

Yorgunluğunuzu üzerinden alacak, enerji kazandıracak, motivasyon sağlayacak, her şeyden önemlisi yaşamınıza keyif katacak bir fırsat, Kağıthane’de yer alan Delta Spa & Hamam’da sizi ve sevdiklerinizi bekliyor!

Lüks ve Konforun Tadını Çıkarın

Konu hakkında görüş aldığımız Kağıthane’nin sevilen iş adamlarından, Delta Spa & Hamam İşletme Sahibi Ahmet Turgut YAVUZ, “Tesisimiz Delta Hotels by Marriott Istanbul Halic otelin içinde hizmet vermektedir. Alternatifleri bir arada bulundurarak halkımıza sunduğumuz tesisimizde, Türk Hamamı, Buhar Odası, Sauna, Havuz, SPA, Klasik Masaj, Uzakdoğu Masajları ve Vücut Bakımları hizmetlerimizden sizlere en uygun olanını tercih edebilir, lüks ve konforun tadını çıkarabilirler. Kadın ve erkek bölümlerimiz ayrıdır. Bu ayrıcalıklardan faydalanmaları için tüm halkımızı “Delta Spa & Hamam” a davet ediyorum.

Kısa veya uzun soluklu bir tatil veya katılmak zorunda olduğunuz önemli bir iş toplantısı, konu her ne olursa olsun “Delta Spa & Hamam” kendinizi yenilemeniz ve tazelenmiş hissetmeniz için sizleri bekliyor” dedi.

Hizmetler:

  • JAKUZİ
  • KESE KÖPÜK MASAJI
  • GELİN HAMAMI
  • MASAJ VE ÇEŞİTLERİ
  • FITNESS SALONU
  • SAUNA
  • BUHAR ODASI
  • YÜZME HAVUZU
  • TÜRK HAMAMI

Sauna ve masaj keyfi ile dinlenip, hamam sefası yaşayacağınız; kapalı yüzme havuzunun keyfine varıp, spor salonunda vakit geçirebileceğiniz muhteşem bir deneyimle otelden çıkmak istemeyeceksiniz!

İletişim ve Randevu için:

Web: https://www.deltaspahamam.com

Adres: Merkez Mahallesi Ayazma Caddesi, Çuha Sokağı No. 3, 34406 Kağıthane/ İstanbul

Telefon: 0212 813 32 52

Cep: 0539 778 22 00

Çalışma Saatleri: Haftanın Her Günü 08:00-23:00

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
811 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.