logo

Yetim Çocuklar Piknikte Buluştu

Yetim Çocuklar Piknikte Buluştu

Yetim Çocuklar Piknikte Buluştu

Yetim Dayanışma Günleri Kağıthane

İHH İnsani Yardım Vakfı İstanbul Kağıthane Gönüllüleri 24 Nisan Pazar Günü Kağıthane Sadabad Piknik alanında Kağıthane, Şişli ve Sarıyer İlçesi yetim çocukları ile bir araya geldi.

Programa Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Başkan yardımcıları Mevlüt Öztekin, Şaban Demirel, İHH İnsani Yardım Vakfı İstanbul Kağıthane Gönüllüleri, Eğitimder Yönetim Kurulu, Yetim çocuklar ve aileleri katıldı.

Eğitimder Yönetim Kurulu Başkanı Ayşe Pamak Göksoy

Eğitimder Yönetim Kurulu Başkanı Ayşe Pamak Göksoy yaptığı açılış konuşmasında “İHH Kağıthane Gönüllüleri olarak ilgilendiğimiz, Kağıthane, Şişli ve Sarıyer ilçesi yetim çocuklarımız ile bir araya gelerek, Yetim Dayanışma Günleri (YDG) çerçevesinde yetimlerimizi mutlu etmek amaçlı bir araya geldik. Biz yetim bir Peygamberin ümmetiyiz. Dünyadaki ve Türkiye’deki bütün yetimlere gücümüz yettiği kadar sahip çıkacağız” dedi. Göksoy, “Katılım gösteren ve desteklerini bizden esirgemeyenlere de teşekkür ederim” dedi.

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç

Yetimleri yalnız bırakmayıp programa katılan Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç yetimleri tek tek kucaklayıp her zaman sizlerin yanınızdayız dedi. Kılıç, İHH’nın bu alanda yaptığı çalışmaları da överek çocuklara ayrıca tiyatro sözü verdi.

Kağıthane Belediye Başkan Yardımcısı Şaban Demirel

Kağıthane Belediye Başkan Yardımcısı Şaban Demirel, katılanlara öğlen yemeği ve çeşitli oyuncaklar verdi.

Yetim Çocuklar Piknikte Buluştu Yetim Çocuklar Kağıthane'de Buluştu

Eğitimder’in gençlik komisyonu abi ve ablalar yetimlerimize farklı oyunlar ve yarışmalar düzenleyerek neşelenmelerini sağladı.

Huzurlu ve güzel bir gün geçiren yetim ailelerimiz saat 16.00’da alandan ayrıldı ve program sona erdi.

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » »
1964 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.