logo

Yorumuna doyum olmayan adam Dursun Ali Erzincanlı

Yorumuna doyum olmayan adam Dursun Ali Erzincanlı

Yorumuna doyum olmayan adam Dursun Ali Erzincanlı

dursun ali erzincanlı

Kağıthaneliler Dursun Ali Erzincanlı’nın şiirleriyle unutulmaz bir gece yaşadı. Peygamberimizin hayatını ve İslamiyet’te yaşanan olayları kendine özgü anlatımı ile dile getiren Dursun Ali Erzincanlı, şiirlerini bu kez Kağıthaneliler için söyledi.

Gültepe Kültür Merkezi’nde düzenlenen programa, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç ve eşi Fatma Kılıç, AK Parti ilçe teşkilatı, STK yönetici ve üyeleri, belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri, meclis başkanları, muhtarlar ve Kağıthaneliler katıldı.

Programda konuşan Başkan Kılıç, “Dursun Ali Bey ile birlikte daha önce Ramazan ayında program yapmıştık. Dursun Ali Erzincanlı gerçekten sunum ve yorumuna doyum olmayan değerli bir hocamız” şeklinde konuştu.

dursun ali erzincanlı şiir gecesi şiir gecesi

Okuduğu şiir ve naatlarıyla meydanı dolduran Kağıthanelilere duygu dolu bir akşamı yaşatan Erzincanlı, Hazreti peygamberin doğumunu müjdeleyen ve konu alan ’52 gün’ şiiriyle başladığı şiir ziyafetinde ’40 yaşındasın, Bedir ve Ümmüzer’ şiirlerini seslendirdi.

Dursun Ali Erzincanlı’nın güzel yorumu ve şiirleri ile güzel bir akşam yaşayan davetliler, Gültepe Kültür Merkezi’nin sosyal ve kültürel yaşamlarına büyük etki sağladığını söyleyerek Başkan Kılıç’a teşekkür ettiler.

hasan çakır

Kağıthanelilerin yoğun ilgisiyle gerçekleşen şiir dinletisi Başkan Kılıç, Dursun Ali Erzincanlı’ya teşekkür plaketi vermesinin ardından Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Çakır’ın çiçek vermesiyle son buldu.

Etiketler: » » » » » » » » »
3035 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.