logo

Yusuf Karademir Kağıthane Belediye Başkan Aday Adayı Oldu

Yusuf Karademir Kağıthane Belediye Başkan Aday Adayı Oldu

Yusuf Karademir, 02 Ocak Salı günü Büyük Birlik Partisi Kağıthane İlçe Başkanlığı’na giderek 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Kağıthane’den Belediye Başkan adayı olabilmek için başvuru yaptı.

Kağıthane’de doğup büyüyen, Kağıthane siyasetini yakından tanıyan, uzun yıllar Kağıthane Alperen Ocakları Başkanlığı yapan ve 2 dönemdir BBP Kağıthane İlçe Başkanlığını yürüten Yusuf Karademir, bu sefer 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Kağıthane Belediyesi Başkanlık yarışında ben de varım dedi.

Adaylık başvurusu hakkında görüş aldığımız Yusuf Karademir, “Belediye başkanlığı aday adaylığı müracaatımızı yaptık. Büyük Birlik Partisinden Kağıthane Belediye Başkan aday adayıyım. Rabbim yar ve yardımcımız olsun. Kağıthane’mizin ve saygı değer Kağıthanelilerin hak ettiği hizmeti alabilmesi için 2019 Yerel Seçimlerinde Tüm Kağıthanelilerin desteğine, duasına ve hizmetine talibim” dedi.

Yusuf Karademir Kimdir?

1984 Sivas Koyulhisar’da doğdu. 1986 yılından itibaren Kağıthane Hamidiye Mahallesinde ikamet etmektedir. 1997 yılından itibaren Büyük Birlik Partisi Kağıthane İlçe Başkanlığı ve Kağıthane Alperen Ocaklarının çeşitli kademelerinde görev aldı. 2015 yılından itibaren BBP Kağıthane İlçe Başkanlığını yürütmektedir. Evli, bir kız çocuk babasıdır.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

3777 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.